Til hjemmekampen på fredag den 10. september 2021 mod Frederikshavn White Hawks arrangerer Aalborg Pirates i samarbejde med Cool East det årlige Teddy Bear Toss. Overskuddet fra salget af bamserne går til Børnenes Kontor i Aalborg.

Der vil blive solgt bamser før kampen, som publikum smider ind på isen ved den første Aalborg Pirates scoring. Bamserne sælges ved indgangen til isarenaen, for 3 stk. til en 50’er. ”Vi har sørget for rigeligt med bamser, faktisk mere end 4.000 stk., så ingen kommer til gå forgæves”, udtaler direktør for Aalborg Pirates Lars Laursen.

Børnenes Kontor i Aalborg har til formål er at arrangere ferieophold for elever i Aalborg kommunes skoler på fondens tre feriehjem. Ferieopholdene tildeles de børn, som på grund af økonomiske, sociale og andre årsager trænger til et ferieophold. Der kan også ydes tilskud og hjælp til tøj/sko til børn og julekurve.

”Vi håber, at mange vil støtte om dette festlige indslag og samtidig støtte Børnenes Kontor i Aalborg” udtaler Ole Brøndum, formand for Cool East.

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.aalborgpirates.dk/kampe/aap-fwh-10-09-2021


Optakt: Første lokalbrag i sæsonen VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Aalborg