Det var målmand, George Sørensen, der blev den store helt for Aalborg Pirates, da Frederikshavn White Hawks var på besøg til Metal Ligaens første lokalbrag. Sørensen havde flere store redninger, der var med til at holde Pirates foran, da man blev lidt for ivrige i det offensive spil.

Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)
Mål: 03:35 1-0 Mikkel Højbjerg (Ladehoff) PP, 38:29 1-1 Lucas Andersen (Mcneill), 42:30 2-1 Ian Edmondson (Knudsen),

Udvisninger: Pirates 0x2 min., White Hawks 4x2 min.
Tilskuere: 4252

Til aftenens store lokalbrag skulle Pirates bygge videre på stimen efter to sejre i de første to kampe. Til kampen var Pirates uden backen Nikolaj Carstensen, der havde fået tre spilledages karantæne efter en batalje i søndags i Herning. Derudover var Pirates stadig uden Emil Marcussen, der havde armen i gips efter et blokeret skud i den sidste træningskamp, der blev spillet i Esbjerg.

Forud for kampen blev hoveddommer, Michael Nielsen, hædret efter en lang karriere i den danske Metal Liga. Men derudover der afsked med den tidligere administrerende direktør, Thomas Bjuring, hvor der blev vist en længere video på cuben, og der var blomster til Bjuring.

Pirates kom godt ud til 1. periode, og det blev også Pirates, der fik scoret kampens første mål. Pirates var i powerplay, og det lykkedes for Mikkel Højbjerg og Tobias Ladehoff i fællesskab at sende pucken under Tadeas Galansky til stor jubel for fansene, og det fik den store bamseregn at falde ind over isen i Gigantium. Team Rynkeby var på pletten til at rydde isen for bamserne efterfølgende, hvilket gik hurtigt og isen var hurtigt klar til at spillet kunne fortsætte.
Pirates kom frem til de fleste chancer, og Pirates var millimeter fra at komme på 2-0, men Niclas Pavel og den tidligere Pirates spiller, Sebastian Brinkman, reddede muligheden. Det var stadig kun 1-0, men det var Pirates, der var tættest på at komme yderligere på tavlen.
Pirates havde flere gode muligheder for at komme yderligere foran, og det virkede heller ikke til, at Tadeas Galansky havde taget det sikre spil med til Aalborg, for han tillod en del returpucke foran mål, hvor Pirates skulle være bedre til at være inde foran mål.
1-0 efter 1. periode var i underkanten i forhold til spil og chancer.

Pirates havde masser af muligheder for at komme yderligere foran, men man kunne ikke få pucken det sidste stykke over stregen og ind i målet. Pucken hoppede og dansede omkring stregen bag Tadeas Galansky, men målet kunne Pirates ikke score. Pirates havde et par muligheder i powerplay, men det virkede ikke til, at man ville skyde på mål, men hver gang ville man finde den mand, der stod helt fri foran mål.
Det gav naturligvis nogle muligheder til Frederikshavn, når Pirates blev for ivrige og satsede med alle mand for at bringe Pirates yderligere foran. Både Sebastian Brinkman og Oliver Anker Christensen havde friløbere, men begge gange blev George Sørensen den store i duellerne.
Det store overtag i chancer gav Frederikshavn sporadiske muligheder, og her udnyttede Lucas Andersen en af disse, da han blev efterladt i slottet og han kunne via George Sørensens gribehandske sende pucken i nettet.
1-1 efter 2. periode var ikke retvisende efter spil og chancer.

Pirates var tætte på at give Frederikshavn den perfekte start på perioden, da Thomas Søndergaard rystede sig og kom alene mod George Sørensen, men hans afslutning sad lige i benskinnen på George. Kort efter var taget ved at lette på Gigantium, da Lasse Bo Knudsen vendte spillet hurtigt med en aflevering til Ian Edmondson, der skøjtede ind i zonen og hamrede pucken i nettet for anden hjemmekamp i træk.
Pirates kom i belejring i et par minutter, hvor der var problemer med at få pucken ud af zonen, så der kunne komme friske kræfter ind. Frederikshavn fik spillet sig frem til et par mindre muligheder, men George Sørensen var på sin plads til at stoppe skuddene.
Pirates blev meget defensive og var i store dele af spillet i egen zone, hvilket gav Frederikshavn gode muligheder for en udligning. Med ca. seks minutter igen af perioden var Jesper Jensen helt fri ved den ene stolpe, men George Sørensen nåede over for at lave redningen.
Med halvandet minut tilbage på uret satsede Frederikshavn uden Tadeas Galansky i målet, og Pirates kom under stort pres. George Sørensen blev den store redningsmand for Pirates, der tog den tredje sejr i træk i denne sæson.

Pirates spiller næste gang på søndag, hvor Pirates tager turen over Storebælt, hvor Herlev Eagles byder velkommen i Spar Nord Arena med kampstart kl. 14.00.