Sidste sæson var det også Odense, der var modstanderen i sæsonpremieren, men til denne sæson håber vi på et bedre resultat. Sidste sæson endte det med en sejr efter overtid på 4-3, hvor Mikkel Højbjerg endte med at score hattrick.

Så er det endelig tid til ishockey i Gigantium Isarena igen, og nu må vi åbne op for alle igen, som det var før coronaen ramte Danmark. Det betyder, at der må komme op til 5000 mand til kampen, og det eneste krav, der er til fans - udover en billet, er et coronapas, men det er også sidste gang i denne omgang, som det ser ud lige nu, at I kommer til at vise det i Gigantium.

Fredag aften kommer Odense Bulldogs på besøg, og det er et hold, der har forandret sig en del i forhold til de seneste sæsoner. Kigger man kun på truppen, så er der kommet mere bredde på holdet, og man har hentet en tidligere Aalborgtræner, Paul Thompson, ind, der har lidt kendskab til ligaen, selvom det er længere tid siden, at han har været i klubben.

På holdet i Odense er der flere spillere, som vi kender godt i Aalborg, da de tidligere har spillet i klubben. Til denne sæson har de hentet Anton Schou, Lukas Bach Nielsen og Marcus Pedersen, der alle var i Aalborg sidste sæson. Derudover har de Sebastian Ehlers og Henry Hardarsson, der har tidligere har spillet i Aalborg.
Odense har fået nogle flotte resultater i træningskampene, hvor de blandt har besejret SønderjyskE, og de har spillet noget offensivt ishockey, hvor de har scoret godt med mål.

Pirates har spillet fem træningskampe, og selvom det er blevet til flere nederlag end sejre, så er spillet blevet bedre og bedre henad vejen. Der har også været forskellige omstændigheder, der har gjort, at man ikke altid har kunnet stille med samme hold.
Senest sejrede Pirates med 3-2 i Esbjerg, hvor man kæmpede bravt i defensiven, da man blev ramt af en del udvisninger, men man lukkede ikke mål ind, mens man var i undertal, og man viste god moral, hvor man kom hurtigt foran igen, efter Esbjerg havde udlignet to gange.

I Esbjerg måtte den unge forward, Emil Marcussen, udgå, da han havde været nede for at blokere et skud i undertal. Om han er klar til kampen vides endnu ikke.

Der er kampstart kl. 19.30 i Gigantium Isarena.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs Pirates TV: Status lige før sæsonstart