George Sørensen stod for 22 redninger, og kaptajn, Julian Jakobsen, gik forrest med et par scoringer, da Odense Bulldogs blev sendt tilbage til Fyn med et nederlag på 4-0. Det var ikke den kønneste kamp fra Pirates, men sejren og de tre point kan man ikke tage fra Pirates.

Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)
Mål: 01:45 1-0 Thomas Spelling (Korsgaard, Madsen), 23:19 2-0 Julian Jakobsen (Spelling, MacDonald) PP, 32:23 3-0 Kirill Kabanov (Panelin-Borg, MacDonald), 57:52 4-0 Julian Jakobsen EN

Udvisninger: Pirates 2x2 min., Bulldogs 5x2 min.
Tilskuere: 375

Der var lidt godt nyt at spore på holdet, da Martin Højbjerg var tilbage på holdet efter en længere skadesperiode. Han gled direkte ind i sin gamle kæde med Julian Jakobsen og Mikkel Højbjerg. Der var et par små ændringer i kæderne grundet hans tilbagekomst, hvor Thomas Spelling var endt i kæde med Daniel Madsen og Jeppe Jul Korsgaard.
På skadeslisten for Pirates var backerne, Martin Lefebvre og Jonas Brøndberg, samt forwards Pierre-Olivier Morin og Jonathan Brinkman.

Pirates fik noget nær den perfekte start på kampen, da Thomas Spelling fik en chance alene mod Galansky. Spelling sendte et hurtigt håndledsskud afsted, og pucken gik mellem benene på Galansky. Første skifte for kæden, og der blev hurtigt kvitteret med en scoring. Pirates fik kampens første udvisning, men godt arbejde i boksen gjorde, at man let fik arbejdet de to minutter af uret.
Efter nogle stille minutter i perioden fik Pirates chancen i powerplay, hvor først Thomas Spelling havde chancen, men blev blokeret. Senere i samme powerplay var tilbagevendte Martin Højbjerg, der sendte pucken på den ene opstander fra ca. samme position, som Spelling.
Kort efter powerplays udløb var Josh MacDonald tæt på at gøre det til 2-0, men en sprællende Galansky reddede situationen. Bulldogs havde også deres muligheder, hvor Dale Mitchell kom alene mod George Sørensen, men han sendte pucken forbi stolpen.
Kirill Kabanov havde en gylden mulighed for at bringe Pirates på 2-0 i de døende sekunder af perioden, men han sendte pucken forbi mål. Der opstod lidt tumult bag Pirates' mål, da Victor Panelin-Borg og Brandon McNally kom i lidt klammeri, hvor McNally faldt nemt, og endte med at få en udvisning for film, så Pirates starter 2. periode i powerplay.

Det powerplay kom der ikke det store ud af, hvor Odense arbejdede godt. Men et par minutter senere skulle Pirates kun bruge seks sekunder i powerplay, før Julian Jakobsen havde lagt pucken i nettet til 2-0. Kort efter målet blev Pirates en smule nonchalant i egen zone, men Bulldogs var ikke kyniske nok i muligheden.
Efter scoringen gik Pirates en smule ned i tempo, og Bulldogs kom langt mere med i kampen. Det resulterede i, at Garth Murray tog sin timeout efter ca. 7½ minut af perioden. Spillerne fik en mindre opsang, da det var tydeligt, at det ikke var den gameplan, som de havde snakket om i periodepausen.
Minutterne efter timeouten var det også Pirates, der var bedre med igen, og det var tæt på at resultere i 3-0, men Galansky fik holdt pucken ude af målet, mens han sprællede rundt på stregen.
Bulldogs havde også deres muligheder, hvor George Sørensen var en sprællemand. Sørensen var væk fra målet, men skuddet fra blueline endte med at ramme en anden Bulldogs spiller foran mål og gik forbi målet.
Pirates kom på 3-0, da Kirill Kabanov stod med pucken næsten på baglinjen, og kiggede efter mulige pasninger. Ingen tilbød sig, og Kabanov sendte i stedet pucken op i nettaget til 3-0.
Bulldogs var millimeter fra at reducere, men George Sørensen kunne være rigtig glad for sin bedste ven, stolpen, i den situation. Pucken ændrede retning lige foran George, der var chanceløs i situationen.
3-0 efter 2. periode, hvor Bulldogs kom til enkelte muligheder, mens det var Pirates, der var dominerende i store dele af perioden, og især efter timeouten.

Man skulle bare igennem 3. periode uden at det skulle koste skader og karantæner. Pirates overlod en del af spillet til Bulldogs, der kom frem til enkelte store chancer, men George Sørensen var opsat på, at han skulle holde nullet for anden kamp i træk.
Pirates havde muligheden for endegyldigt at lukke kampen, da Kirill Kabanov opsnappede pucken i offensiv zone og afleverede til Josh MacDonald, der dog ikke fik træf på pucken.
Bulldogs begyndte at spille mere fysisk og gik efter de store hits både lovlige og knap så lovlige, men Pirates var flere gange hurtigere på skøjterne. Pirates viste, at de også kunne være med, hvilket var meget godt illustreret på det store hit, som kaptajn Julian Jakobsen satte på Henry Hardarson i det ene hjørne.
Med omkring 2½ minut tilbage af perioden satsede Bulldogs uden målmand, men det virkede ikke til at være koordineret på nogen måde, og i sidste ende kunne Julian Jakobsen sende pucken i det tomme mål efter, at han havde ramt stolpen en enkelt gang.

Tiden løb af uret, og George Sørensen og Pirates kunne notere det andet shut-out i træk. Pirates spiller næste gang på fredag 27. november, hvor turen går til Herning.

Lodtrækning om billetter til kampen på søndag er åben Ny kampdato for udsat kamp