Fredagens opgør fløjtes i gang klokken 20.15 i Herning.

Fredag skal piraterne endnu en gang prøve kræfterne af i Herning, hvor den fjerde finalekamp i serien spilles.

Aalborg Pirates kom godt fra start i serien med to sejre, men i tirsdags lykkedes det Herning, at tvinge kampen ud i en fjerde periode, hvor midtjyderne fik scorede det afgørende mål.

Det betyder, at der nu står 2-1 i serien til aalborgenserne, og dermed kan en sejr i Herning enten åbne serien helt op igen, eller give piraterne en matchbold til det femte opgør.

- Det er en kamp som sidst, vi var i Herning. Der vil være fuld fart på, og Herning vil komme mere frem, konstaterer sportschef Ronny Larsen og tilføjer.

- Vi har spillet gode kampe dernede i år, men lige nu er holdene meget tætte, så det er de små marginaler, der kan gøre en forskel. Men vi ser da frem til en ny kamp, og det er klart, at det er bedre at føre 2-1 end at være bagud 1-2.

Selvom Piraterne spillede en god kamp tirsdag, hvor man også førte 2-1 indtil det 59. minut, så var det alligevel Aalborg-spillerne, der måtte gå skuffet i omklædningen efter kampens overtid.

- Den følelse, man havde efter tirsdagens kamp, kan man bruge som motivation, når man træder på isen fredag, pointerer Ronny Larsen, der også er klar over, hvad piraterne nok ikke skal tage med fra tirsdagens opgør.  

- Vi skal have lidt mere disciplin sammen med de gode ting fra tirsdagens kamp, så tænker jeg, vi har en god chance, siger han.

Se hele interviewet med Ronny Larsen i toppen.


Aalborg Pirates sikrer sig matchbold til femte finalekamp VIDEO: Reaktioner efter 3. finalekamp