Den indtil videre mest lovende sæson er blevet stoppet pludseligt, fordi at Metalligaen er blevet lukket ned - og kursen var i den grad sat efter guldet i år!

Det var et fuldstændigt utroligt flot og sikkert grundspil, som Piraterne vandt meget overbevisende, med 18 point ned til nummer 2.

Nu ligger verden i “corona-krise” og Aalborg Pirates har virkelig brug for din støtte nu, så vi kan fortsætte hvor vi desværre måtte slippe - alt for tidligt.

5 års utroligt hårdt arbejde, fra dengang hvor vi i 2015 blev reddet økonomisk på målstregen, og frem til i dag, hvor vi i denne sæson har stået som som den klub med den mest solide økonomi i dansk ishockey, smuldrer nu væk! Kun fordi vi ikke kan spille slutspil. Slutspillet er den ubetinget største indtægtsgivende del af sæsonen på billetsiden. Men uden slutspil, kan vi ikke sælge billetter og fadøl i Bentax Isarena.

STÅ SAMMEN - KØB EN STØTTEBILLET

Det manglende slutspil betyder at klubben taber mindst 1.000.000 kroner, og det gør rigtigt ondt på klubbens økonomi.

I 2012 blev den tyske fodboldklub Dynamo Dresden dømt til at skulle spille en kamp uden tilskuere på deres stadion - men for at hjælpe økonomien i klubben satte man billetterne til salg som “støttebilletter” - inden kampstart kunne man melde udsolgt - alle 32.066 billetter var solgt. Klubbens trofaste og loyale fans fulgte hjertet og bakkede klubben op i en svær situation!

I Sverige har ishockeyklubben Björklöven lavet et lignende tiltag til en kamp imod MODO der blev aflyst pga corona faren. Der købte deres fans 19.665 billetter, selvom kampen ikke skulle spilles.

Dette har inspireret og vi håber inderligt at Aalborg og Nordjylland på samme måde, vil stå sammen og hjælpe Aalborg Pirates, så vi ikke bliver ramt lige så hårdt, som det desværre tegner til nu.

Køb en eller flere støttebilletter til "DEN AFLYSTE FINALE" og støt klubben i denne utroligt svære situation, så vi til næste sæson kan stille med et lige så stærkt hold, der kan tage det guld vi desværre ikke fik mulighed at vinde i år.

Støttebilletterne er i virkeligheden en donation til klubben, til fordel det nu aflyste slutspil.

Alle spillere og folkene omkring holdet er 100% overbeviste om at det ene hold i den sidste og afgørende finale i år, ville have være Aalborg Pirates - så alle i klubben håber meget på din og byens støtte til “DEN AFLYSTE FINALE

Hvis vi sammen i Aalborg kan sælge 6666 støttebilletter á 150 kr. til “DEN AFLYSTE FINALE” så hjælper du klubben uvurderligt på vej imod at kunne stille med et mindst lige så stærkt hold til næste sæson. De spillere vi allerede har gentegnet med, håber inderligt at vi kan fortsætte den linje af spillere som vi allerede var gået i gang med at tegne kontrakter med, inden slutspillet blev aflyst. Men det er svært, som situationen har udviklet sig - men du kan være med til at hjælpe!

 

Få dit navn en ægte kamptrøje i næste sæson.

Alle der køber en “støttebillet” får sit navn trykt på en speciel trøje som Piraterne vil spille med, til den første hjemmekamp i næste sæson.
Din støtte betyder så meget, at piraterne gerne vil vise deres taknemmelighed, ved at spille en kamp med navnene på alle dem som støtter i en svær situation på deres trøje. Hvis du køber mere end én støttebillet, kommer dit navn selvfølgelig på flere gange.

 

Køb støttebilletter til "DEN AFLYSTE FINALE" her

 

KOM SÅ AALBORG

LAD OS STÅ SAMMEN

OG SÆTTE NY REKORD

MED 6666 SOLGTE BILLETTER!


Tilskuerlisten: Aalborg topper med over 3000, Danmark 11. højest Bestyrelsesformand Morten Fals blev i går fanget af TV2 Nords Mogens Jørgensen