Aalborg Pirates er glade for at præsentere den 27-årige finske forward, Joonas Niemelä, der har skrevet kontrakt for den kommende sæson. Han kommer til Aalborg fra AlpsHL, hvor han de seneste sæsoner spillede for Kitzbüheler EC med god succes.

- Joonas er stærk i begge ender af banen. Han er en spiller, der er en rigtig god måloplægger, men som også selv kan lave mål, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Han er et produkt af Blues' ungdomsarbejde i Finland, hvor han også fik sin Liiga-debut i 2015/16 sæsonen. Det er blevet til yderligere to sæsoner i Liiga samt fem sæsoner i Mestis, hvor han har leveret 124 point, hvor 48 af de, har været mål over 160 kampe.

Tre af de seneste fire sæsoner har Joonas Niemelä spillet AlpsHL, hvilket er en liga bestående af hold fra Italien, Østrig og Slovenien. Der har han leveret flotte stats, hvor det er blevet til 118 point, hvor 53 af dem har været mål over 80 kampe.

- Aftalen med Joonas er kommet i stand via Santeris netværk, og det er en spiller, som Santeri har haft meget højt på sin ønskeliste for den kommende sæson. Han kender Joonas fra sin tid i den næstbedste finske række og et par sæsoner i AlpsHL, hvor de var i ligaen samtidigt. Santeri mener, at Joonas vil blive en stor gevinst for os i den kommende sæson, slutter Ronny Larsen.

Joonas kommer til at spille med nummer 14 i den kommende sæson, og kontrakten er naturligvis betinget af godkendelse fra licensudvalget.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET - Ny assistenttræner er på plads Aalborg Pirates bliver endnu engang vært for Continental Cup