Den 32-årige svenske center, Victor Rollin Carlsson, vender tilbage til Danmark efter en enkelt sæson i Polen, hvor han spillede for Unia Oswiecim, der endte med at tabe finaleserien til Katowice. Victor har tidligere spillet for Herlev Eagles og SønderjyskE i Metal Ligaen.

- Med Victor på plads på holdkortet, så får vi en stærk tovejs-center, der arbejder godt hjem af banen, men også har flere gode offensive kvaliteter, som vi kommer til at gøre brug af i løbet af sæsonen. Han bliver en vigtig brik i vores powerplay, hvor han både kan smide den maskerede pasning, men også selv sende pucken på mål, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Victor Rollin Carlsson spillede sidste sæson i Polen for Unia Oswiecim, hvor det blev til en 2. plads i grundspillet efter Katowice. I slutspillet blev det til et nederlag til selvsamme Katowice, der sejrede med 4-0 i kampe. Victor noterede sig for 16 point i slutspillet, mens det blev til 34 point i grundspillet, som en af holdets topscorere.

- Aalborg Pirates er et powerhouse i dansk ishockey og har de seneste mange altid været med helt i toppen. Jeg har endnu ikke vundet det danske mesterskab, hvilket selvsagt er den største årsag til at jeg har valgt Aalborg, fortæller Rollin Carlsson.

Der vil være et par velkendte ansigter i omklædningsrummet, når han møder ind sammen med holdet 1. august. Rollin Carlsson var kaptajn og holdkammerat med George Sørensen i svenske Almtuna i 2016-17 og han har også spillet en enkelt kamp sammen med Julian Jakobsen i 2010-11, da Julian kortvarigt var udlånt til svenske Tingryds.

- Jeg ser frem til at spille for fulde huse i Aalborg og glæder mig også til CHL eventyret, slutter Rollin Carlsson.

- Senest Victor var i Danmark havde han en skadesplaget sæson i SønderjyskE, men han er fit for fight og klar til kamp. Da Victor kom til Danmark tog han Metal Ligaen med storm sammen med Johan Skinnars og Brett Thompson hos Herlev Eagles, og vi synes, at vi har spillertyper på holdet, der matcher dem, så vi kan få det maksimale ud af Carlsson, slutter Ronny Larsen.

Victor Rollin Carlsson kommer til at spille med nummer 10 i den kommende sæson.


Generalforsamling i Aalborg Pirates Kunne du tænke dig et hjælpe til på forreste række?