Ian Edmondson vender tilbage til Aalborg efter et ophold hos svenske Västerviks IK i HockeyAllSvenskan. Ian var sidste sæson en vigtig del af det hold, der hjemtog The Double til Pirates.

- Vi kender Ian fra sidste sæson, og vi ved, hvilke egenskaber, som han står for, og han kender klubben, så det var oplagt at hente ham tilbage til Aalborg, da vi fik muligheden for at skrive med ham for den restende del af sæsonen, udtaler sportschef, Ronny Larsen.

I det svenske fik Ian 12 kampe for Västerviks IK, og det endte med tre assists. Sidste sæson blev det til 35 kampe i grundspillet med 16 point til følge, mens det i 12 kampe i slutspillet blev til 9 point for Pirates.

- Med Ians tilbagevenden til Pirates, så er vi ved at være på plads med de defensive pladser, som vi ser holdet i øjeblikket. Men vi holder naturligvis øje med markedet, hvis der skulle komme en forstærkning ind på holdet, så vi øger muligheden for at genvinde The Double, slutter Ronny Larsen.

Kontrakten med Ian er betinget af godkendelse af Licensudvalget, samt vi afventer papirarbejdet fra Udlændingestyrelsen.


VIDEO: Højdepunkter og interviews - Aalborg mod Odense 16/11 Danmarks Største Hockeyevent - Kato varmer op