Der er blevet åbnet yderligere op for ishockeyen i løbet af weekenden, og det vælger vi at fejre i Aalborg Pirates med en præsentation af en ny spiller til den kommende sæson.

27-årige Daniel Madsen skifter fra SønderjyskE til Aalborg Pirates. Daniel kommer med en del erfaring fra Vojens, hvor han har været med til at vinde to mesterskaber og var en del af det hold, der vandt Continental Cuppen på hjemmebane. Derudover har han også vundet sølvmedaljer med SønderjyskE samt guld i 1. division med Vojens.
Han har spillet over 250 grundsspils- og slutspilskampe for SønderjyskE, hvor han fik sin debut tilbage i 2009/10 sæsonen.

Daniel Madsen spillede sidste sæson, sin hidtil bedste, hvor det blev til 20 point (5 mål og 15 assists) over 47 kampe i grundspillet. Han har været en del af ishockeyen i Vojens stort set hele karrieren, hvor der har været en enkelt halvsæson i Odense samt en sæson i Hvidovre.

Han er en alsidig spiller og en spillertype, der arbejder hårdt i hvert eneste skift, og han kan bruges i de fleste situationer. Daniel er en spiller, der løser de opgaver, som han bliver sat til.

Daniel Madsen får ny luft under vingerne i Aalborg, hvor vi forventer at se en sulten spiller til både træning og i kamp.

Daniel Madsen har skrevet under for et år, og han kommer til at spille med nummer 46 i den kommende sæson.

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Pressemeddelelse - Aalborg Pirates lancerer et endnu mere vildt og langtrækkende sæsonkort Pressemeddelelse - En af vores egne forlænger med to år.