Endnu en gang er Aalborg Pirates med i front og kan fra og med i dag stolt lancere et helt nyt og revolutionerende sæsonkort, som giver adgang til langt mere end kun hjemmebanen!

Sæsonkortet kalder vi UNLIMITED HOCKEY og når vi skriver UNLIMITED, så mener vi ubegrænset adgang! Sæsonkortet gælder nu i alle arenaer til grundspillet i Metal Ligaen - kun med undtagelse af SønderjyskeE, samt adgang til alle landskampe i Danmark 2020/21

I Aalborg Pirates koster et sæsonkort nu på abonnement blot 99 kroner om måneden, og direktør Morten Secher tror på, at det får tilskuerne til at strømme til Bentax Isarena i endnu højere grad efter sommerferien.

Aalborg Pirates har i de seneste sæsoner stået for de største og bedste arrangementer i forbindelse med vores hjemmekampe. Ambitionen om at være bedst på arrangementer fører vi videre. Kombineret med det nye UNLIMITED sæsonkort, tror vi på, at vi kan løfte tilskuertallet yderligere, fra de mere end 70.000 tilskuere vi havde i Bentax Isarena alene i grundspillet sidste sæson. Vi kan næsten ikke vente til, der er ishockey igen, siger Morten Secher.

Som en del af konceptet UNLIMITED, betyder det også at de otte andre deltagende klubbers sæsonkortholdere, nu ligeledes har adgang til ishockeykampene på kryds og tværs af arenaerne.
Hvis f.eks vores lokalrivaler fra nord, spiller udebanekamp på sjælland, kan deres fans alligvel se ishockey af bedste kvalitet i Nordjylland - UNLIMITED kortet gælder nemlig også til udebaneafsnit i Bentax Isarena under hele grundspillet.

Aldrig før har du fået mere for pengene i Aalborg Pirates!
Nu overgår Aalborg Pirates sæsonkort ikke blot til at være med en fast lav betaling hver måned. Man får som altid stadig en øl, vand eller stor kop kaffe med, hver gang man går ind i Bentax Isarena og det betyder at man som Aalborg Pirates fan nu kan ende med, at have tjent på sit sæsonkort allerede inden kampene overhovedet er startet.

Efter et grundspil med 24 hjemmekampe har man f.eks reelt kun betalt 19,- pr. måned for ishockeyen og hvis Aalborg Pirates spiller yderligere 6 hjemmekampe i slutspillet, går regnestykket i minus og til stor fordel for sæsonkortholderen.

En sjov udregning med pris pr. måned

Et sæsonkort som giver adgang på tværs af arenaerne i samme sportsgren er helt nyt og banebrydende i Danmark.

Spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Pressemeddelelse - Aalborg Pirates forlænger med ung og rutineret forward Pressemeddelelse – Daniel Madsen går ombord på piratskuden