Som frivillig ved Aalborg Pirates har du muligheden for at få erfaring indenfor områder som bl.a. kommunikation og ledelse, bartending, salg, mersalgsstrategier og sikkerhed, alt imens du bliver en del af et tæt sammentømret fællesskab med sport og gode oplevelser i højsædet.

Aalborg Pirates er mere end bare et ishockeyhold, det er en organisation i konstant udvikling, spækfyldt med talentfulde ildsjæle, der lever og ånder for sporten. 
Vores fælles mål er at skabe kvalitets sportsevents og oplevelser i det aalborgensiske lokalsamfund, samt støtte udviklingen af sporten på nationalt plan, og ambitionerne har aldrig været højere, end de er nu!

Dine primære opgaver vil forløbe i sammenhæng med kampafvikling, og størstedelen af timerne vil derfor ligge før, under og efter hjemmekampene i Gigantium.

Frivillighed indenfor sport og idræt er en af grundpillerne i det danske samfund og går lige så langt tilbage som sporten selv. Det er en tradition, vi i Aalborg Pirates kender rigtig godt til og noget, vi ønsker at værne om i fremtiden.

Ved interesse, kontakt venligst Nick Svendsen

Tlf. +45 29 87 87 40 
E-mail: ns@aalborgpirates.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Aalborg Pirates A/S