Aalborg Pirates er glad for at kunne præsentere en forlængelse på to år af kontrakten med 22-årige Tobias Ladehoff. Tobias har spillet hele sin karriere i Aalborg, og tager med denne forlængelse yderligere to år i Aalborg.

- Tobias er en rigtig holdspiller. En spiller, der altid giver sig 100 procent i kampen uanset, hvad stillingen er. Han er en spiller, som man elsker at have på sit eget hold, men hader at spille imod, da han aldrig giver op.

Tobias er en rutineret spiller i Metal Ligaen, hvor næste sæson vil være hans 8. sæson på eliteholdet. Han har spillet over 200 kampe i Metal Ligaen samt 40 slutspilskampe for Aalborg Pirates, og er noteret for 28 mål og 46 assists.

Aalborg Pirates er rigtig glade for Tobias' store arbejdsindsats både på og udenfor isen. Han er et godt bevis på, at vi skal holde fast i den røde tråd fra ungdommen og op til eliteholdet.

Tobias Ladehoff var ligeledes en del af det guldhold, der i 2018 hentede The Double hjem til Aalborg. Han har også spillet på bl.a. U18 landsholdet, hvor han var med til at vinde guld i 2014/2015 og sikre oprykning til A-gruppen.

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Pressemeddelelse – Daniel Madsen går ombord på piratskuden Ny Aalborg-direktør har tilsagn fra flere spillere