Søndag eftermiddag kommer SønderjyskE på besøg i Bentax Isarena. Det lader til, at der stadig er en række spillere ude, men de spillere, der er klar, kommer til at kæmpe hele kampen for at sikre tre vigtige point mod SønderjyskE i forhold til kampen om top4.

Søndag eftermiddag kommer SønderjyskE forbi Bentax Isarena, hvor der står vigtige point på spil i forhold til Final4. Vi ligger i øjeblikket godt i svinget, men der skal ikke mange pointtab til i en tæt liga, før det måske ser lidt sortere ud.

Fredag aften var Pirates på besøg i Frederikshavn, og Pirates var uden en stribe af profiler til kapmen, så lykkedes det alligevel at tage derfra med en sejr på 1-2 i ordinær tid. Dermed kom der vigtige point på kontoen i forhold til Final4, men der kom også en masse selvtillid og gejst ind på holdet.

Eftermiddagens modstandere fra SønderjyskE kommer fra en sejr på 3-0 over Herlev Eagles fredag aften, hvor man spillede en disciplineret kamp både i egen zone, men man holdt sig også fra at tage mange udvisninger.
Tidligere på sæsonen sejrede Pirates på udebane i Frøs Arena, mens det blev til et nederlag sidste gang, at SønderjyskE var på besøg i Bentax Isarena; nemlig 3-6 tilbage i januar måned.

Til kampen mod Frederikshavn i fredags var Pirates uden backerne Anton Schou, Martin Lefebvre, Lasse Bo Knudsen samt Nikolaj Carstensen og forward Thomas Spelling og Martin Højbjerg. Det ligger dog fast, at Anton Schou er tilbage efter endt karantæne, men der er ikke noget nyt omkring de andre spillere.

Der er kampstart kl. 15.00 i Bentax Isarena. Kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside, hvor der kommer opdateringer omkring mål og udvisninger.


Pirates sejr i Spelling comeback Sejr i Frederikshavn