Igen i år gentager vi vores fælles tiltag sammen med Frederikshavn White Hawks, om at spille specialdesignede nytårstrøjer til det traditionsrige back-2-back opgør her i mellem jul og nytår.

Du kan roligt finde det stiveste puds frem, for begge mandskaber stiller knivskarpt, op i stilfulde nytårsoutfits som er smoking og jakkesæt. Piraterne havde sidste års deres kælenavn blandt holdkammraterne på trøjen - det har de valgt at gentage. Der vil derfor være navne som bla: Heine, Kabby, Henrik, Ida, Mini, Maxi og mange andre navne, som du ikke plejer at se på trøjerne.

Efter kampen i Sparekassen Danmark Isarena torsdag aften, afholdes der live-auktion ved Piratbaren over trøjerne fra Aalborg Pirates.

Kom og gør et kup lige efter kampen - spillerne kigger forbi og giver en high-five, hvis du vinder auktionen på netop hans trøje.

OBS. - Hvis du vinder auktionen på en trøje, får du først trøjen efter returopgøret i Frederikshavn. Så spilleren, spiller i din trøje til returopgøret i Frederikshavn.

Hvor tit kan du prale af, at det bogstaveligt er din trøje, som Piraterne tager på togt i? ;-)

 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Odense-Aalborg Information vedr. Danmarks Største Hockeyevent