Aalborg Pirates ændrer i strukturen omkring trænerteamet og tilføjer finske Santeri Heiskanen som assistenttræner, således at Ronny Larsen fremadrettet kan fokusere 100% på jobbet som sportschef.

- Det har været et stort ønske længe, at få en fuldtids assistenttræner tilknyttet, da jeg har siddet i en dobbeltrolle længe, udtaler sportchef Ronny Larsen.

Som spiller var Santeri Heiskanen en solid back i den hjemlige finske liga, hvor han bl.a. spillede for HIFK, Jokerit, Pelicans og Blues. Han havde en enkelt afstikker til AIK og Björklöven i Sverige, hvor han fik sat sit fysiske aftryk. På landsholdsplan var han omkring U20-landsholdet i 1997, men endte ikke med at få debut på A-landsholdet.

- Vi har kigget på mulige emner til dette job længe, og det har fra start været vigtigt for os at finde den rigtige kandidat, som både kan supplere cheftræneren og samtidig vil have den rigtige kemi med spillerne i omklædningsrummet, og det er jeg overbevist om at vi har fundet i Santeri Heiskanen, udtaler Ronny Larsen.

De seneste fire sæsoner har Santeri været cheftræner i ALPS Hockey League, hvor han, i de seneste tre sæsoner, har stået i spidsen for italienske Ritten, der spiller med i toppen af rækken, hvor de er kommet i semifinalen i slutspillet de sidste to sæsoner. Tidligere har Santeri været cheftræner i Peliitat i den næstbedste finske række, inden turen gik over Østrig, Italien og nu Danmark.

Santeri ankommer til Aalborg, i aften, og dermed vil han også være på plads i boksen, onsdag aften, når Pirates spiller i Vojens mod SønderjyskE, hvor den kedelige stime skal vendes.

Kasper Haslund Knudsen, der også er assistenttræner, fortsætter i sin nuværende rolle i klubben.


METAL FINAL4-LODTRÆKNING PÅ TIRSDAG Danmarks Største Ishockeyevent