Kan nytårshockeyen i Aalborg blive større? - Ja og det bliver den i år!

Der har i mange år ikke hersket nogen tvivl om at Danmarks Største Ishockeyevent på klubplan, er nytårskampen imellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks, når den spilles i Sparekassen Danmark Isarena.

Til sidste års udgave af nytårskampen, var nyheden koncert inden kampen med KATO, der i vanlig stil bankede gang i de forventningsfulde fans, inden pucken blev smidt til den eftertragtede kamp, som mange må gå forgæves efter billetter til.

- Setuppet med at koble en ishockeykamp og koncert sammen, er noget vi har gjort til Metal FINAL4 et par gange, og med stor succes for . Sidste år, var det oplagt også at koble det lag på nytårskampen, udtaler Thomas Simonsen, Billet og Marketingsansvarlig hos Aalborg Pirates og tilføjer, at det ligger lige til højre-skøjten at bygge yderligere på i år, hvor der spilles 2 kampe på hjemmebane i mellem jul og nytår.

I år åbnes dørene til Sparekassen Danmark Isarena både d. 27. december og 29. december mod henholdsvis Sønderjyske og Frederikshavn White Hawks. 

2 ishockeykampe & 2 store fester

27. december 2023 kl. 19:30
Aalborg Pirates vs. Sønderjyske
Inkl. pre-party med fadølsfest og koncert med DJ Aligator

29. december 2023 kl. 19:30
Aalborg Pirates vs. Frederikshavn White Hawks
Inkl. pre-party med DISKOFIL koncert

- Sidste år, var på mange måder et rekordår for nytårskampen, både på omsætning, antallet af liter solgte øl og sponsoraftaler til vores 1. krones sponsor-koncept, udtaler Lars Laursen, direktør i Aalborg Pirates og tilføjer med et lille glimt af tidlig julelys i øjet, at han håber og tror at man i Aalborg Pirates endnu engang kan sætte nye rekorder og standarder for nytårskampene.

I julen, er der er i mange lande i europa og ikke mindst USA, en stor tradition for at man går til eller ser sport på tv, mens man fordøjer julemaden og venter på nytårsaften. Med en indlagt hviledag, er der her rig mulighed for at man kan give den fuld gas til begge kampe.

- Vi er meget utroligt glade for at at kunne udbygge og i det hele taget afholde så store kampe på den her måde, i de faciliteter som vi har her i huset, slutter Lars Laursen, og peger rundt på de mange tusinde kvadratmeter Gigantium rummer.

Med en billet til en eller begge kampe, vil du også have automatisk adgang til pre-party og koncerterne. Dog kræves der særskilt tillægsbillet, for at kunne deltage i fadølsfest.

Billetsalget til begge kampe frigives i etaper, med første etape alle ståpladser og udvalgte siddeplads-sektioner starter på onsdag d. 15/11 kl. 12:00

Med UNLIMITED HOCKEY sæsonkort har du selvfølgelig adgang til den normale plads og koncerter til begge kampe. Har du ikke UNLIMITED HOCKEY sæsonkort, kan du springe billetkøen over og få det allerede i dag og dermed sikre dig adgang til Danmarks Største Ishockey Event, samt alle kampene i Metalligaen på hjemme og udebane og naturligvis slutspillet. Køb UNLIMITED HOCKEY her fra kun 99 kr. om måneden inkl. én øl, sodavand eller kaffe til hver kamp.


Ny assistenttræner til Aalborg Pirates Appen til Metalligaen.tv er klar i App Store!