Tirsdag aften kommer Esbjerg Energy på besøg i Sparekassen Danmark Isarena, hvor der er kampstart kl. 19.00.

Tirsdag aften skal Pirates igen spille træningskamp, og denne gang er det Esbjerg Energy, der gæster Sparekassen Danmark Isarena, i det, der bliver den sidste træningskamp forud for den kommende sæson. Ellers står den på kamp i Frederikshavn på fredag samt et par træningskampe i Norge i weekenden efter.

I kampen i fredags mod Frederikshavn, der endte med et nederlag på 3-4 efter, at Pirates ellers havde været foran med 2-0 efter små 6 minutter, viste, at der stadig er en del at arbejde med på holdet, hvilket kun er en god ting. Selvom der er sat et stærkt hold sammen, så skal de lige finde hinanden på isen også.

Pirates havde pucken meget i kampen mod Frederikshavn, men det var Frederikshavn, der var mest kyniske og farlige på de chancer, som de fik spillet sig frem til.

Esbjerg har forstærket sig med den tidligere NHL- og KHLspiller, Philip Larsen, der er vendt hjem til Danmark efter en del sæsoner udenfor landets grænser. Han kommer til at være en stor profil i ligaen. Edgars Kulda er den seneste større stjerne, der er kommet til Esbjerg efter flere sæsoner i KHL.

Hos Aalborg var man uden Ben Carroll og Trevor Gooch, da deres papirarbejde ikke var faldet på plads endnu, men der er ikke noget nyt omkring dem endnu, men det kan nå at komme inden kampstart. Kaptajn, Julian Jakobsen, blev sparet i 3. periode i fredags, hvor der blev mere spilletid til nogle af de unge drenge.

Der er kampstart kl. 19.00, og der er stadig billetter at finde på hjemmesiden.


Aalborg Pirates vinder anden testkamp Interview med Oskar Drugge efter lokalbrag