Vores salgschef gennem de sidste 5 år, Henrik Israelsson har valgt at tiden er inde, og har efter eget ønske valgt at træde fra borde med udgangen af juni måned. Henrik kom til Aalborg Pirates til sæsonen 19/20, hvor han siden har udviklet salgskoncepter og haft den daglige kontakt med størstedelen af samarbejdspartnerne.

En kompetent afløser er allerede fundet til at overtage - faktisk har vi fået hele 2 nye personer ind i salgsafdelingen, til at varetage samarbejdsaftalerne.

Martin Dellgren overtager posten som salgschef, efter at han har arbejdet som B2B sælger i køkkenbranchen de sidste 16 år. Martin er ikke et helt ukendt ansigt i Aalborg Pirates, da han har været en del vores erhvervsnetværk i flere år og har haft en stigende interesse privat for ishockeyen og været en fast gæst i en del sæsoner i Sparekassen  Danmark Isarena.

Et kendt ansigt fra Cool East er også hentet for en stund, for at styrke salgsledet forud for sæsonstarten. Vi er glade for at den tidligere formand for Cool East, Ole Brøndum har sagt ja til at hjælpe med både gen-og nytegninger. 

Martin Dellgren
Mail: md@aalborgpirates.dk
Tlf: 21 42 04 02

Ole Brøndum
Mail: ob@aalborgpirates.dk
Tlf: 31 95 30 31

 

En stor tak for de sidste 5 år skal lyde til Henrik og samtidig er det en gylden mulighed for alle nye og nuværende samarbejdspartnere for at få et sidste besøg fra Henrik, hvor han gerne tager Martin med, så du kan møde ham.

 


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og forlænger med Anker Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og skriver kontrakt og forlænger med 2 talenter