Vi er glade for at præsentere, at 27-årige Oliver Anker Christensen har forlænget kontrakten med de kommende to sæsoner. Han skal igang med sin 8. sæson i Pirates.

- Anker har et rigtig godt skøjteløb, som han ofte bruger til at komme fri af sin markering og undvige tacklinger. Han er en rigtig Aalborgdreng, der tidligere har været ude i andre klubber for at blive en mere moden hockeyspiller, og det har vi kunnet se de seneste par sæsoner, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Oliver Anker har spillet omkring 350 kampe for Pirates udover små 150 kampe for andre danske klubber, så han er en rutineret spiller, der kender den danske liga rigtig godt. Sidste sæson endte Anker med 9 point fordelt på 5 mål og 4 assists over 43 kampe.

- Vi har en god forhåbning om, at Anker kan tage sit spil endnu længere og blive en endnu mere værdifuld spiller for os i de kommende sæsoner. Han er en rigtig dygtig spiller, der passer godt ind i den form for hurtig ishockey, som vi gerne vil spille, slutter Ronny Larsen.

Oliver Anker bliver i Aalborg og deltager aktivt i sommertræningen henover sommeren, og vil være klar på is, når spillerne starter på is omkring august måned. Han kommer til at spille med nummer 97 som tidligere sæsoner.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Oversigt over træningskampene 2024 Udskiftning i truppen - i salgsafdelingen