Vi har forlænget kontrakten med én og skrevet en ny kontrakt med en anden af talenterne for den kommende sæson. Det drejer sig om målmand, Marcus Bjørn, og forward, Tor Ulrik Rasmussen. Tor Ulrik har været omkring eliteholdet i den forgangne sæson, hvor Tor Ulrik også fik scoret sit første mål på eliteholdet. Marcus Bjørn var tilknyttet som emergency goalie, men vogtede primært målet i divisionen.

- Marcus er en god solid målmand, der har spillet godt på divisionsholdet i den forgangne sæson, hvor holdet endte med at vinde sølvmedaljer. Marcus har trænet med eliteholdet ved flere lejligheder, og vi synes, at han har niveauet til at være mere fast omkring eliteholdet, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Marcus kom til Aalborg i løbet af sidste sæson efter, at han spillede juniorhockey i Nordamerika. Han startede sin hockeykarriere i Rødovre, hvorefter at han kom til Malmø og videre til Nordamerika.

I den forgangne sæson har Tor Ulrik Rasmussen spillet 21 kampe på eliteholdet, mens han også spillede med på divisionsholdet, hvor han spillede 30 kampe med 42 point til følge.

- Da vi var ramt af skader på eliteholdet, kom Tor op, og udfyldte hans rolle til perfektion. Uanset, hvad vi bad Tor om i løbet sæsonen, så var han klar på den rolle. Derudover blev han også noteret for hans første mål på eliteholdet, hvilket var en god cadeau til ham med det arbejde, som han ligger i det både på og udenfor isen, slutter Ronny Larsen.

Marcus kommer til at spille med nummer 31 i den kommende sæson, mens Tor skifter til nummer 88, da Nicolai Weichel overtager trøje nummer 8 i den kommende sæson.

 

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Udskiftning i truppen - i salgsafdelingen Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og forlænger med Nikolai Nielsen