Til lokalbraget på fredag den 23. september 2022 mod Frederikshavn White Hawks arrangerer Aalborg Pirates i samarbejde med Cool East det årlige Teddy Bear Toss. Overskuddet fra salget af bamserne går til UNICEF.

Der vil blive solgt bamser før kampen, som publikum smider ind på isen ved den første Aalborg Pirates scoring. Bamserne sælges ved indgangen til isarenaen, for 3 stk. til en 50’er. ”Vi har sørget for rigeligt med bamser, faktisk mere end 4.000 stk., så ingen kommer til gå forgæves”, udtaler direktør for Aalborg Pirates Lars Laursen.

UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn klarer sig i livet. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er der for alle verdens børn - på regeringskontorerne, i den mindste hytte og med nødhjælp under katastrofer. UNICEF bygger bro mellem akut og langsigtet bæredygtig hjælp. Gennem 75 år har UNICEF vist resultater, så flere børn i dag overlever, får en uddannelse og vokser op i sikkerhed. I 190 lande og territorier.

”Vi håber, at mange vil støtte om dette festlige indslag og samtidig støtte UNICEF” udtaler Ole Brøndum, formand for Cool East.

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.aalborgpirates.dk/kampe/aap-fwh-23-09-2022


Sikker sejr til Pirates i Rødovre HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Aalborg