Selvom Rødovre fik reduceret et par gange i 3. periode, så kom de ikke tættere på end 2-4. Pirates kørte sejren sikkert hjem, og den kunne have været noget større, hvis ikke at Louis Ingvordsen spillede en pragtkamp i målet for Rødovre. Tobias Ladehoff blev noteret for kampens første to scoringer.

Tirsdag aften var Aalborg Pirates på besøg i Rødovre, hvilket var deres anden tur på tre dage fra Nordjylland til Sjælland. Sidste gang, at Rødovre var på hjemmebane havde de taget point mod Frederikshavn, mens Pirates tabte i søndags i Herlev med 2-1 efter straffeslag.

Mighty Bulls var stadig uden en række af deres spillere, der bl.a. talte målmand, William Rørth, samt backerne Lasse Carlsen, Måns Hansson og Anton Als, mens forwardsiden var uden Alberto Pison, Mikkel Jensen og Christopher Rübenach. Hos Pirates var der kun fravær til Mikkel Højbjerg, hvilket der har været siden starten af september.

Målmandsduellen stod mellem Louis Ingvordsen for Mighty Bulls, mens George Sørensen startede kampen for Pirates.

Pirates kom ud med fart i skøjterne, og efter bare 10 sekunder var Julian Jakobsen tæt på at Pirates foran, men dommerne signalerede, at de ikke havde pucken over stregen. Da første spilstop kom efter tre minutter, var dommerne ude for at kigge, og der kunne de se, at de havde ret i deres første antagelse på isen. Kort efter kom Trevor Gooch afsted mod mål, men hans afslutningen prallede af på Ingvordsen i målet.
Rødovre fik lagt et pres på Pirates, hvor det lykkedes for Rødovre, at få sat deres stærkeste kæde ind mod Pirates' 4. kæde, hvor George Sørensen måske diske op med et par redninger.
Det var Pirates, der overtog kontrollen af kampen, og kom til flere af de største chancer, og en af disse blev udnyttet med små to minutter tilbage af 1. periode, da Tobias Ladehoff og Thomas Spelling sendte et par afleveringer på tværs i Rødovres zone, og Ladehoff sendte pucken sikkert i nettet til 0-1.

Pirates startede 2. periode i undertal efter, at Trevor Gooch havde sendt en crosschecking i siden på Jonathan Brinkman. Rødovre kom til en enkelt chance, men ellers var Pirates også farlige i undertalsspillet. Pirates overtog perioden, og det gav bonus, da Niolaj Carstensen sendte pucken på, hvor Tobias Ladehoff kunne styre pucken ind bag Ingvordsen i Rødovre målet.
Kirill Kabanov havde et stort set tomt mål at skyde efter, at han sendte pucken på overliggeren, mens der var en afventende udvisning til Rødovre, hvor Pirates tæt på at komme yderligere foran, men Ingvordsen stod i vejen for en del afslutninger, når defensiven ikke tog fra. Det lignede en klar belejring af Rødovre zonen, hvor Ingvordsen sørgede for i stor stil, at Rødovre ikke var kommet yderligere bagud midtvejs i perioden.
Mighty Bulls kom afsted i en 2mod1, hvor George Sørensen var vågen i målet, og kunne lave redningen. Kort efter var det Nikolaj Carstensen, der måtte til afkøling et par minutter, hvilket gav mere spil med pucken til Rødovre. Det gav et par chancer til Rødovre, men ikke nogen, hvor man ikke for alvor satte George Sørensen på prøve.
0-2 efter 2. periode kunne Rødovre takke Ingvordsen i målet for, da det sagtens kunne have været meget værre end det.

Allerede fra 3. periodes start sværmede Pirates omkring Ingvordsen i Rødovre, og han måtte diske op med et par gode redninger indenfor periodens første minut, hvor Pirates reelt set kunne have lukket kampen. Det lignede en afgørelse af kampen, da Kirill Kabanov trak ind i zonen med pucken og lå den tilbage til Patrick Bjorkstrand, der kunne sende pucken i nettet med baghånden. Kort efter kom Pirates i powerplay, hvor Julian Jakobsen ved den bagerste stolpe listede pucken ind bag Ingvordsen.
Rødovre gjorde alt, hvad de kunne for at bringe spænding ind i kampen igen, og det gav også pote et par gange, da Rødovre fik sat Pirates under pres i dele af perioden, hvor det virkede til, at aftalerne i defensiven ikke helt sad i skabet, og det udnyttede først Gustav Bering og siden Mads Eller til at bringe spænding ind i kampen med et par reduceringer. Begge mål gav forhåbninger om et overraskende comeback hos hjemmepublikummet. Det tog ikke lang tid før, at forhåbningerne var slukket.
I samme minuttal som Mads Ellers reducering kunne Jeppe Jul Korsgaard lukke og slukke kampen og sørge for, at der ikke kom noget større comeback fra Rødovre.

Kampfakta:
Rødovre Mighty Bulls - Aalborg Pirates 2-5 (0-1, 0-1, 2-3)
18:04 0-1 Tobias Ladehoff (Spelling)
24:31 0-2 Tobias Ladehoff (Carstensen, Carlsson)
45:26 0-3 Patrick Bjorkstrand (Kabanov, Carroll)
46:32 0-4 Julian Jakobsen (Ladehoff, Carlsson) PP
51:30 1-4 Gustav Bering (Välipirtti, Thunbo)
56:09 2-4 Mads Eller (Saarelainen. N. Jensen)
56:51 2-5 Jeppe Jul Korsgaard (Nielsen, Jakobsen)

Udvisninger:
Mighty Bulls: 2x2 min.
Pirates: 2x2 min.

Tilskuere: 702

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Rødovre-Aalborg Teddy Bear Toss på fredag - kom og vær med