Endnu en Aalborgdreng har forlænget kontrakten med Pirates, da 23-årige Nikolai Nielsen også har underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.

- Nikolai er en af vores egne drenge, der har spillet hele karrieren i Aalborg, og vi har gennem hans karriere sørget for, at han har haft gode læremestre at støtte sig til både på og uden for isen gennem de tidlige år på eliteholdet. Nikolai har sin force i det defensive arbejde, men har det seneste slutspil fået smag for mål, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Nikolai har været en del af førsteholdet i syv sæsoner, hvor det er blevet til over 200 kampe. De seneste fire sæsoner har han været en fast bestanddel af truppen, og han har i det seneste slutspil også fået hul på bylden målmæssigt, hvor han hat scoret tre mål i slutspillet i den netop afsluttede sæson.

- Nikolai er en back, der lærer noget nyt hver sæson, og han god til også at tage det med sig videre. Mod slutningen af den forgangne sæson blev det en fordobling af hans samlede målscore i hele sin professionelle karriere, og det er naturligvis noget, som vi gerne ser, at han fortsætter i den kommende sæson, slutter Ronny Larsen

I den kommende sæson spiller Nikolai igen med nummer 4, som han har gjort i de forgangne sæsoner.


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og skriver kontrakt og forlænger med 2 talenter Nikolai Nielsen forlænger endnu en sæson i Aalborg