Pirates kan præsentere tre spillere for fremtiden på kontrakt for den kommende sæson. Mads Frederiksen og Magnus Boesen spillede sidste sæson på U20-holdet, hvor de præsterede rigtig godt. Derudover kom de også begge omkring 1. division, hvor de også leverede. Da Pirates var hårdest ramt af skader på de offensive pladser, så fik Magnus Boesen debut på eliteholdet, hvor han endte med at spille otte kampe. 

- Mads og Magnus er gode talenter, der får muligheden for at træne med eliten og kommer op at snuse mere til at blive fast spiller på eliteholdet. Alt den erfaring og træning, som de kan få med eliteholdet, vil gavne dem begge på længere sigt, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Andreas Nielsson vender til Aalborg efter en enkelt sæson i Sverige, hvor han spillede omkring Växjö Lakers i den svenske U20 liga. Han endte med at spille 35 kampe, hvor det endte med at blive til ti point fordelt på tre mål og syv assists. Han arbejder hårdt for holdet, og hjælper til i det offensive spil. 

- Andreas kom ind på holdet forrige sæson, hvor han vist sit talent frem. Sidste sæson tog han til Sverige, for at videreudvikle sit talent, så det er en mere moden spiller, som vi får tilbage til Aalborg. Andreas fik vist sig godt frem til U20 VM sidste sæson, og han er klar til at komme ind på eliteholdet, slutter Ronny Larsen. 

Andreas blev hyldet (lidt forsinket grundet coronaforsinkelse) til guldkampen søndag d. 24. april, da han der fik overrakt SIFA’s og Spar Nords Talentpris 2020. 

Alle tre spillere deltager i sommertræningen sammen med resten af truppen. 


Kampprogram - CHL Metal Ligaen: 9 imports i de kommende to sæsoner