Pirates kan præsentere den 26-årige canadiske back, Ben Carroll, for den kommende sæson. Ben kommer fra to sæsoner hos Allen Americans i ECHL, hvor han har præsteret godt på de defensive aspekter. 

- I Ben får vi en solid defensiv back, som vi kan sætte til at spille overfor topkæderne hos modstanderne. Han er stærk i hans placeringsevne, og han laver ikke mange fejl i spillet. Derudover har han også et godt blik for det offensive spil, dog er det defensiven, der er det primære fokus, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Ben Carroll har spillet 124 grundspilskampe for Allen Americans, hvor han har været i to hele sæsoner samt et par kampe i slutningen af 2019/20 sæsonen. Der har han produceret 32 point, hvor 3 af dem har været mål. Han har ikke taget mange udvisninger over de to sæsoner, så disciplinen er i højsæde for ham. 

- Ben kommer til at være en vigtig brik i vores defensive arbejde. Han kommer til at spille en del minutter, når vi bl.a. er i undertal, og i situationer, hvor vi kommer under pres. Ben spiller pucken sikkert rundt og tager ikke nogle forhastede beslutninger, der kan sætte holdet under yderligere pres, slutter Ronny Larsen. 

Ben Carroll kommer til at spille med nummer 59 i sæsonen. 


Første træning med Meet 'n' Greet Sådan ser vores CHL trøje ud