Til den kommende sæson har Pirates forstærket sig med den 27-årige amerikanske forward, Trevor Gooch, der kommer til Danmark efter en stærk sæson i den amerikanske ECHL liga, hvor han producerede point på samlebånd for Reading Royals. Trevor har tidligere været i Europa, hvor han har været omkring Italien og Ungarn.

- Vi er rigtig glade for, at vi har fået Trevor tilknyttet til Pirates i den kommende sæson. Han er en skøjtestærk forward, der både kan spille som center, men også som wing. Han er en spiller, der går direkte på mål, og er også en målscorende spiller, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Trevor var tidligere i Europa, hvor han i 2020/21 sæsonen endte på 45 point over 36 kampe for italienske Sterzing/Vipiteno, hvor han blev topscorer. Sidste sæson blev delt mellem ungarnske MAC HKB Ujbuda i den ungarnske og rumænske liga samt Reading Royals i ECHL i Nordamerika. Selvom han kun nåede 21 kampe i MAC HKB Ujbuda, så endte han på holdets 3. plads pointmæssigt. Siden tog han hjem til USA, hvor han vendte tilbage til Reading Royals, hvor han tidligere har spillet. Sidste sæson endte med 73 point for 65 kampe, hvor det blev til 41 mål.
Samlet lavede Trevor i sæsonen 21-22, 109 point hvoraf de 57 er mål fordelt på 86 kampe.

- Trevor bliver en vigtig brik i det offensive spil, men defensivt arbejder han også godt for holdet. Men det er især de offensive kvaliteter, som han kommer til at bidrage med i Aalborg, hvor han kommer til at være vigtig i powerplay, hvor vi nu har endnu en skudtrussel. Han har scoret en del mål over de seneste to sæsoner, og den tendens ønsker vi, at han fortsætter med i Aalborg, slutter Ronny Larsen.

Trevor ankommer snarest til Aalborg, hvorefter vi må vente på, at papirarbejdet går i orden ved Udlændingestyrelsen. Kontrakten er betinget af godkendelse af Licensudvalget.


I morgen.... IIIIT'S HOCKEYTIME Billetsalget til træningskampene er åbent