Fredag aften skal Pirates spille på udebane mod Frederikshavn, der ligger nummer to i øjeblikket. Pirates ligger nummer tre, men har spillet et par kampe færre end Frederikshavn. Der står dog mere end bare tre point på spil i kampen, hvor der også står ære og håneret på spil.

Efter en mindre pause på næsten to uger for Pirates, så skal spillerne i ilden igen, fredag aften, hvor turen går til Frederikshavn.

Pirates har brugt tiden til at få kigget på nogle af de ting, der kunne arbejdes med efter et program i starten af sæsonen, hvor der har været seks kampe på lige over to uger. Nu venter en tur til Frederikshavn i et top- og lokalbrag, hvor der normalt ville have været næsten fyldt med fans på lægterne.

Senest i Rødovre var Pirates uden backerne Anton Schou, Nikolaj Carstensen og Lasse Bo Knudsen samt forward Thomas Spelling. Det er sikkert, at Anton Schou stadig er ude, men der er ikke noget nyt omkring de andre spillere i forhold til deltagelse i fredagens kamp.

Pirates er gledet ned som nummer 3 i stillingen efter kamppausen, men vi har spillet færre kampe end både nummer 1 og 2 i stillingen, så med sejre, så kan vi snige os op i hælene på Rungsted Seier Capital, der ligger nummer 1 i øjeblikket.

Frederikshavn kommer ind til kampen med fire sejre i træk, hvor man har vundet to gange over Esbjerg Energy og to gange over Herlev Eagles. Det har været tætte lokalderbys, hvor der har været overtid eller straffeslag til at afgøre kampene i tre af de seneste fire indbyrdes kampe.

Der er kampstart kl. 19.30 i Nordjyske Bank Arena, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside, hvor der bliver opdateret med mål og udvisninger.


Pressemeddelelse – Hjælpen kom som kaldet – backtalent støder til truppen. Dommerne donerer: Skænker honorar til KNÆK CANCER