Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne. 
Aalborg Pirates støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 24. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer. 

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 Sport lørdag 24. oktober, hvor Aalborg Pirates spiller livekamp ude mod Herning Blue Fox, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 
  • "Vi tager i Aalborg Pirates, ansvar i mange henseender. CSR arbejde og andre støtteprojekter betyder meget for os og er igennem vores CRS projekt CoolEast en af grundstenene i Aalborg Pirates. Det er derfor også nærliggende for os, at støtte op om kampen mod cancer. En kamp, som uanset hvor stort et fokus vi i tiden har på kampen mod Covid-19, ikke må glemmes" siger Morten Secher.
Aalborg Pirates vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra fans og sponsorer. 

Følg med på aalborgpirates.dk, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort vi blive sat gang i kampagnen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For Aalborg Pirates vedkommende bliver det kampen mod Rungsted d. 20.10.20 kl 19.00 i Bentax Isarena

Optakt: Topbrag i Frederikshavn Spillerpræsentation: Martin Lefebvre og Pierre-Olivier Morin