Søndag eftermiddag stiller Pirates klar til kamp i Rødovre, når nederlaget mod Herning Blue Fox skal vaskes væk. Rødovre er dog ikke et hold, som vi har haft det let imod, når vi har taget turen til Rødovre.

Nederlaget mod Herning Blue Fox, fredag aften på hjemmebane, kan hurtigt blive vasket af trøjen, når turen går til Rødovre allerede søndag eftermiddag.

Fredag aften endte det med et nederlag, der ikke kunne siges det store til. Herning var stærkere end os i alle spillets facetter, hvor vi ikke havde marginalerne på vores side. Vi tabte med 1-4 til Herning, hvor vi fik lagt et pres i 3. periode uden, at vi for alvor blev farlige foran mål.

Søndag eftermiddag går turen til Rødovre, der har fået ny træner, Thor Dresler, samt en ny spillestil til denne sæson. Rødovre er begyndt at være noget mere offensive, end normalt, hvor de har spillet mere defensivt.
I fredags tabte Rødovre deres lokalbrag mod Herlev Eagles med 8-7 efter overtid. Et resultat, som man ikke ser tit, og slet ikke i Rødovres kampe. Rødovre har haft 31 mål totalt set i deres tre kampe, så et snit på over 10 mål pr. kamp, mens Pirates har haft 33 mål, men dog over fem kampe.

Historisk set, så har vi haft det svært i Rødovre, da det kun er blevet til to sejre over de seneste fem kampe, og en af dem var først efter overtid og straffeslag.

I fredags var Pirates uden backerne, Lasse Bo Knudsen og Nikolaj Carstensen samt forward Thomas Spelling, og der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i kampen.

Der er kampstart kl. 14.00 i Rødovre Centrum Arena, og kampen kan følges via Metal Ligaens hjemmeside, hvor der bliver opdateret med scoringer og udvisninger.


Pirates hev tre point med hjem fra Rødovre Pirates TV: Interview med Victor Panelin-Borg