Efter et par tvivlsomme præstationer på isen i de seneste par kampe, så skal Pirates forsøge at finde det gode spil frem fra tidligere på sæsonen. Mandag aften er det Frederikshavn White Hawks, der står på den anden side af midterlinjen til et lokalbrag.

Mandag kl. 18.00 og lokalbrag er ikke noget, der normalt rimer på hinanden, men det er, hvad der skal ske i morgen aften i Frederikshavn, når Aalborg Pirates kommer på besøg. Der står ikke kun tre vigtige point i Final4 kapløbet på spil, men også en masse ære og håneret på spil.

Pirates har ikke spillet optimalt i de seneste par kampe, og det skal vendes mod lokalrivalerne, mandag aften. Spillet senest mod Rungsted Seier Capital var sæsonens lavpunkt, og man lavede alt for mange fejl i egen zone, og afleveringerne sad ikke på bladet, som de skal gøre. Powerplay var sløjt, hvor Rungsted formåede at score to gange, mens de var en spiller i undertal.

Frederikshavn spillede i weekenden mod Odense Bulldogs på hjemmebane, hvor det endte med en sejr til Odense Bulldogs, så det er også et sultent hjemmehold, der tager imod. Efter den kamp har Frederikshavn forstærket sig med to udenlandske forwards, der eftersigende skulle lande i Frederikshavn i morgen, mandag, og spille kampen her.

Tidligere på sæsonen var det Pirates, der sejrede med 2-1 på hjemmebane, hvor Ian Edmondson blev den store helt med sin scoring i begyndelsen af 3. periode. Derudover var det også en kamp, hvor Pirates holdt sig helt fra udvisningsboksen, mens Frederikshavn sad derude i fire omgange.

Senest mod Rungsted Seier Capital var Pirates uden reservemålmand, Frederik Søgaard, samt forwards Kirill Kabanov og Emil Marcussen, og der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i denne kamp i øjeblikket.

Der er kampstart kl. 18.00 i Nordjyske Bank Arena.


Andet nederlag i træk til Pirates VIDEO: Interviews efter kampen mod Rungsted