Traditionen tro, spiller både Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks endnu en gang i festlige specialtrøjer til begge nytårsopgør d. 29/12 & 30/12.

- Det er en tradition vi startede for 4-5 år siden, for at synliggøre størrelsen og festlighederne ved netop disse 2 særlige nytårsopgør, udtaler Marketingsansvarlig, Thomas Simonsen hos Aalborg Pirates og tilføjer at det jo er et fælles trøjedesign, så begge hold spiller i ens trøjer med hver respektiv klubs egne farver naturligvis.

De sidste års trøjedesigns har spændt bredt med alt fra fyrværkeri, til sidste års smoking/jakkesæt. I år er der igen fyrværkeri på trøjerne, samt vartegn fra klubbens bybillede og skyline. På Aalborg Pirates trøjer vil man f.eks kunne se Aalborg Tårnet, Spritfabrikkerne og Musikkens hus, for blot at nævne nogle.

- Det er jo nytår og det skal naturligvis festliggøres, så vi har lavet en del elementer i forskellige reflekterende tryk. F.eks er spillernes navne og numre reflekser, så de vil lyse ekstra meget ved indløb og scoringer slutter Thomas Simonsen præsentationen af dette års nytårstrøjer.

Efter det første opgør fredag d. 29/12 i Sparekassen Danmark Isarena, afholdes der trøjeauktion i fanzonen efter kampen, hvor du kan byde på alle de gameworn nytårstrøjer fra Aalborg Pirates. Hvis du er den heldigvige vinder af en auktion, må du dog vente lidt med at få trøjen med dig hjem, da Piraterne skal spille i trøjen i returopgøret dagen efter. Tænk hvis det var dig, der kunne fortælle alle, at din yndlingspirat spiller kampen i en trøje, som du ejer på forhånd. Du får naturlivis autograf på trøjen også. Alle er velkommen til trøjeauktionen efter kampen.

Hvis du drømmer om billet til dette store traditionsrige opgør, er alle Aalborg Pirates billetter udsolgt i Sparekassen Danmark Isarena, men begge kampe kan også følges live på metalligaen.tv.


Pirates Blæste Frederikshavn White Hawks Omkuld i Nytårsbrag! GOALSHOW: Se målene fra Aalborg-SønderjyskE