Pirates kunne ikke følge op på tirsdagens sejr i Rungsted, da Herning Blue Fox var på besøg i Bentax Isarena. Pirates startede godt, men Herning udnyttede de fejl, som Pirates lavede og sejrede med 1-4.

Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 1-4 (0-1, 1-2, 0-1)
Mål: 05:25 0-1 Cameron Brace (D. K. Nielsen, M. Poulsen) PP, 20:39 0-2 Reid McNeill (Bau Hansen, Brace), 21:14 1-2 Sebastian Bergholt (MacDonald), 38:42 1-3 Cameron Brace (R. Nielsen, Madsen), 59:25 1-4 Markus Jensen (MacMillian)

Udvisninger: Pirates 4x2 min., Blue Fox 2x2 min.
Tilskuere: 375

Pirates skulle bygge videre på den gode offensive indsats fra tirsdag aften, hvor Rungsted Seier Capital blev besejret med 5-1 på udebane. I forhold til den kamp, så er Jonas Jakobsen kommet tilbage på holdet, hvilket har skubbet målscorer, Marcus Pedersen, ud af opstillingen. I defensiven manglede Nikolaj Carstensen udover Lasse Bo Knudsen, der endelig ikke er blevet clearet efter hans positive corona-test.

Pirates startede kampen rimelig godt, men kunne ikke få udnyttet de halve muligheder, som man fik spillet sig frem til. Det blev ikke til den store chance, da Herning var gode til at lukke ned for Pirates' offensiv.
Pirates fik periodens første og eneste udvisning, da Kirill Kabanov røg til afkøling. Herning skulle kun bruge 26 sekunder, så havde Herning bragt sig foran med 0-1.
Herning overtog spillet i resten af perioden, hvor Pirates måtte kæmpe en del mere i egen zone for at holde Herning fra de store chancer.
Pirates var tæt på at udligne mod slutningen af periode, da Martin Lefebvre sendte pucken på den ene stolpe, men pucken sprang ud i spil igen.
0-1 efter 1. periode til Herning.

Pirates fik en katastrofal start på 2. periode, da Herning kom på 0-2 efter bare 39 sekunder, mens Pirates havde en afventende udvisning. Pirates fik dog hurtigt reduceret til 1-2, da Sebastian Bergholt sendte pucken på tværs foran mål, hvor den ramte en Herning back og smuttede i mål.
Vi fik et par muligheder i powerplay i løbet af perioden, men vi kunne ikke få sat spillet ordentligt op, hvilket gjorde, at der blev skabt de store chancer. I stedet var Herning tæt på at score til 1-3 i undertal, men George Sørensen fik lukket ned for chancen. Mens Pirates var i undertal kom Pierre-Olivier Morin alene mod mål, men han gik have 5hullet, men Simon Nielsen lukkede ned.
Herning kom også på 1-3 mod slutningen af perioden, da vi skøjtede for meget baglæns, og Cameron Brace kunne sende pucken i nettet bag George Sørensen.

Pirates forsøgte at komme ud med mere fart i 3. periode, men Herning lukkede ned for den offensiv, som Pirates kom med. Herning tillod, at Pirates havde pucken i store dele af perioden, men så snart, at Pirates kom ind over blueline, så stod Herning klar og lukkede ned.
Pirates fik en enkelt udvisning i perioden, og igen var Pirates tæt på at score i undertal, men Herning nåede tilbage, og chancen blev lukket ned. Pirates fik med omkring 7 minutter igen sat et stort pres på Herning, der lavede nogle små personlige fejl, men det lykkedes ikke for Pirates at udnytte disse.
Der kom ikke de store chancer, og med ca. halvandet minut tilbage af 3. perioden satsede Pirates alt og tog George Sørensen ud af målet. Man fik dog ikke sat et overtalsspil op, og Markus Jensen kunne sende pucken i det tomme mål til 1-4, hvilket blev kampens resultat.

Pirates spiller næste gang på søndag, hvor turen går til Rødovre, hvor der er kampstart allerede kl. 14.00 i Rødovre Centrum Arena.

Pirates TV: Interview med Victor Panelin-Borg UNLIMITED HOCKEY sæsonkort refunderes på grund af corona-restriktioner