Fredagens opgør fløjtes i gang klokken 19.00.

Fredag gælder det den anden semifinalekamp mod Herlev Eagles.

Piraterne fører serien med 1-0, efter tirsdagens 4-2-sejr, men det er ikke ensbetydende med, at kampen fredag bliver nem ifølge Pirates målmand George Sørensen.

- Jeg tror, det bliver en helt anderledes kamp, hvor Herlev kommer med en del mere intensitet. Det er altid svært at spille i Herlev, og det skal vi forberede os på fra start, understreger han og tilføjer.

- Det er ikke verdens sjoveste sted at spille, da faciliteterne ikke er de bedste, men det er en tæt hal, og hvis der er udsolgt, så kan der være et godt tryk derinde, som måske kan hjælpe dem, men vi skal fokuserer på at være klar fra start og matche deres intensitet.

Dog er målet for kampen helt klart ifølge George Sørensen.

- Målet er at komme derover og være lige så kampdominerende som i tirsdags, så vi vinder kampen, fastslår han.

Lange busture og restitution

Semifinaleserien mod Herlev Eagles byder endnu en gang piraterne på en lang bustur til Sjælland, når der skal spilles udekampe. Det samme var tilfældet i kvartfinalekampen mod Rungsted Seier Capital.  

Sådan nogle ture kan være altafgørende i et slutspil ifølge George Sørensen, men piraterne har heldigvis en del erfaring efterhånden.

- Det er småting, som kan afgøre en serie. Restitution og søvn er en af de ting, erkender han og tilføjer.  

- Det er ikke sjovt at komme hjem midt om natten med bus. Mod Rungsted overnattede vi derovre et to gange, fordi søvn er rigtig vigtigt i et slutspil, hvor man spiller så tætte kampe, men vi har været vant til det, for de sidste to år har vi jo mødt hold på Sjælland i slutspillet, anerkender han.

Netop de overnatninger på Sjælland er også med til at vise noget om Aalborg Pirates som klub, mener keeperen.

- Det er fedt, at klubben er med på at lade os overnatte, så vi kan præstere bedst mulig på isen. Det er fedt, at det er blevet så professionelt her i Aalborg, roser han.

Fredagens opgør fløjtes i gang klokken 19.00.  

Se hele interviewet her i toppen af artiklen.


HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Herlev-Aalborg VIDEO: Interviews efter 1. semifinale mod Herlev