I aften spiler vi det sidste lokalderby i grundspillet – Aalborg Pirates vs. Frederikshavn White Hawks. Her følger lidt praktisk information.

Parkering
Der er dobbelt arrangement i Sparekassen Danmark Isarena i aften, da Aalborg Håndbold spiller hjemmekamp også. Forvent derfor pres på parkeringsfaciliteterne.

Læs mere om alternative parkeringsmuligheder og den nye parkerings-app, der kan guide dig til nemmeste parkering ved Gigantium og Sparekassen Danmark Isarena her: https://gigantium.dk/gigantium/parkering/parkering

 

Offentlig Transport
Tag med fordel den kollektive trafik til og fra kampen. Med dit sæsonkort eller billet til kampen, kan du benytte NT’s og NJ’s kollektive trafik GRATIS i Region Nordjylland. Læs mere her: https://aalborgpirates.dk/billetter/kollektiv-trafik-til-og-fra-gigantium/

 

Halftime show
I pausen imellem 1. & 2. periode afholder vi halftime show på isen. Om der skal spilles bingo, headbanges til heavy metal eller om den står en omgang Lambada, lader vi lade være en lille overraskelse. Der bliver med 100% garanti gang i dem i vanlig Aalborg Pirates stil.

Vi udvider pausen, så du kan sagtens nå at være med til både halftime showet og tanke øl op efter showet, inden 2. periode går i gang.

 

Trøje auktion på FINAL4 trøjer
Efter kampen, vil der blive afholdt live auktion i fan-zonen, på spillernes FINAL4 trøjer. Spillerne kigger forbi og skriver autograf på trøjen, personligt til dig. Du kan selvfølgelig også få en selfie sammen med spilleren og din nye trøje, hvis du er den heldige vinder af auktionen.

Til Final4, afholdt vi Pick a Jersey, hvor de 2 heldige vindere valgte henholdsvis Kirill Kabanov’s og Anders Koch’s trøjer. Alle andre trøjer kan du byde på til auktionen i aften.

 

Byd på følgende trøjer:

#4 Nielsen

#5 Boesen

#8 Edmondson

#9 Low

#10 Rollin Carlsson

#12 Frederiksen

#21 Jul Korsgaard

#24 Carstensen

#26 Bjorkstrand

#31 Lillie

#32 Knudsen

#37 Nielsson

#39 Sørensen

#42 Drugge

#45 Højbjerg

#48 Marcussen

#53 Spelling

#58 Højbjerg

#59 Carroll

#61 Jakobsen

#77 Gooch

#87 Ladehoff

#93 Salhany

#97 Anker

 

IIIIIIIIT'S HOCKEYTIME


JULIAN JAKOBSEN FORLÆNGER 3 ÅR MED AALBORG PIRATES VIDEO: Højdepunkter og interviews fra Aalborgs sejr over Rungsted