Kan du li’ at stå forrest? Kan du li’ når der er kort fra ide til handling? Kan du sætte gang i en hel tribune? Så er det måske dig vi leder efter!

Aalborg Pirates vil være størst og bedst, både på og uden for isen. Når både det sportslige på isen og stemningen udenfor isen spiller sammen – er det #oneteam.

Vi ønsker at forbedre samarbejdet og stemningen på og omkring tribunerne endnu mere. Derfor leder vi efter en eller flere, som har lyst til at gå forrest og være leder på et stemningsteam, der tager aktivt fat i stemningen og går forrest når stemningen skal sættes.

Har du en capo gemt i dig eller er du verdensmester i at skrive supportersange, kan du være den vi leder efter.
Det er ikke vigtigt for os, om du har 30 års erfaring som hockeytilskuer eller om du kan regelbogen uden ad. Det vigtigste er at du brænder for at være stemningsminister i Danmarks største isarena!

Vi forestiller os at du f.eks. er:

  • Stemningsskabende
  • Tilstede på tribunen til hjemmekampene
  • Iderig
  • Ikke bange for at gå forrest

 

Du vil i tæt dialog med klubben komme til at gå forrest i at få stemning endnu højre op. Du vil selv kunne være med til at sætte dit præg på projektet, hvor du vil blive supportet af klubben efter dine ideer.

Send en ansøgning allerede i dag til Thomas Simonsen på ts@aalborgpirates.dk hvis du tror det er dig vi leder efter. Gerne med en lille beskrivelse af hvordan du mener at du kan gøre en forskel.


Interviews til første ishockeytræning i sæsonen Højbjerg-tvillingerne stopper karrieren