Den første finalekamp skal enten spilles den 11. eller den 14. april.

Aalborg Pirates sikrede sig onsdag aften en plads i dette års finale med en sejr på 5-1 over Herlev Eagles.

Det var piraterne, der endte i stor jubel, da slutfløjtet lød onsdag aften i Herlev. Gæsterne havde nemlig med sin storsejr sikrede sig en billet videre i finalen.

Efter en kneben 3-2-sejr i mandagens opgør, hvor man måtte ud i femte periode, før kampen blev afgjort, fik piraterne bevist, hvorfor det skulle være dem, der fortjente en plads i finalen.

Allerede efter blot otte minutter havde aalborgenserne nemlig bragt sig foran med 2-0. Det var sidste kamps matchvinder Tobias Ladehoff og Thomas Spelling, der fik sendt pucken i mål for piraterne.

Hjemmeholdet lykkedes dog med at få reduceret til 2-1 inden pausen, men det blev altså også Herlevs eneste mål i kampen, hvorimod Aalborg-spillerne fik scoret til både 3-1, 4-1 og 5-1.

Det var Victor Rollin, der udbyggede pirates føring til 3-1, mens Nikolaj Carstensen og Trevor Gooch satte punktum på kampen i den tredje periode.

Dermed står Aalborg Pirates over for endnu en finale, og her bliver modstanderen enten Herning Blue Fox, der fører sin semifinaleserie med 3-1, eller Esbjerg Energy.

Piraterne begynder finalen på hjemmebane, og den første kamp vil blive fløjtet i gang enten den 11. eller den 14. april i Sparekassen Danmark Isarena.

Kampfakta:

Periodecifre: 2-1, 1-0, 2-0

Mål: 1-0 Tobias Ladehoff (07.35), 2-0 Thomas Spelling (08.06), 2-1 Matthias Asperup (14.35), 3-1 Victor Rollin (18.11), 4-1 Nikolaj Carstensen (44.23), 5-1 Trevor Gooch (46.04)

Udvisningsminutter: Herlev 4, Aalborg 4

Billetsalg til finalerne VIDEO: 3-0 i serien over Herlev - se interviews her