Til den kommende sæson har Aalborg Pirates skrevet kontrakt med den 29-årige danske wing, Thomas Vilstrup Andersen, der kommer til Aalborg efter at have spillet hele karrieren hos ligarivalerne, Herning Blue Fox.

- Med tvillingernes afgang kom vi i bekneb med et par forwards, så vi måtte på markedet. Calder Brooks kendte Garth Murray hjemme fra Canada, mens George Sørensen henvendte sig, og nævnte, at Thomas Andersen var på udkig efter nye udfordringer, så vi undersøgte muligheder for et samarbejde, og vi fik enderne til at mødes, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Thomas Andersen har spillet hele karrieren i Herning Blue Fox, hvor han fik seniordebut tilbage i 2012/13 sæsonen, og har spillet næsten 500 kampe for Herning. I starten af hans seniorkarriere kom han ind omkring det danske U20-landshold, hvor han fik et par enkelte kampe.

- Thomas er en god skøjteløber med en god fart i skøjterne, og han passer godt ind i vores spillestil, hvor han kommer til at arbejDde godt i egen zone og med god forechecking. Han bliver en vigtig brik i vores boxplay, hvor han kommer til at stresse modstandernes opspil, udtaler Ronny Larsen.

- Jeg følte mig smigret over at de regerende danske mestre viste interesse i mig, og efter mange overvejelser, kom jeg frem til at det var et tilbud som for mig var for svært at takke nej til. Det var ikke en nem beslutning men jeg er spændt på at se hvad Aalborg har at byde på og hvad jeg kan byde ind med for holdet, siger Thomas selv om klubskiftet.

Udover Thomas Andersens kontrakt for den kommende sæson, har vi også skrevet en ungdomskontrakt med 19-årige Tor Ulrik Rasmussen, som har haft hele hans hockeyopvækst hos ungdomsafdelingen i Aalborg Ishockey Klub.

- Tor Ulrik er en stærk forward, hvor vi ser gode muligheder for fremtiden. Han har et stort arbejdsiver både på og udenfor isen for at blive en bedre hockeyspiller og en del af fremtiden i Pirates, og det belønner vi med en ungdomskontrakt, hvor han også kommer til at træne med eliten, så han kan snuse lidt til det, slutter Ronny Larsen.

Thomas Andersen og Tor Ulrik er allerede godt igang med sommertræningen, og de vil være med på isen, tirsdag 1. august, når Pirates går på isen for første gang i denne sæson.


Contintental Cup: God lodtrækning for Herning Blue Fox Thomas Lillie skifter til italiensk ishockey