Den 12. oktober fra kl. 10-16 inviterer Aalborg Pirates, Cool East og Projekt FRITIDSHELTE til en fantastisk dag med motion, smil, samvær og ømme lårbasser!

Den 12. oktober inviterer vi til kæmpe cykelfest i Idrætshallen i Gigantium! Fitness Engros har sponsoreret 100 fabriksnye spinningcykler, som I er de allerførste, der får lov at tage en tur på! Det er BodyBike Phantom cykler som er udstyret med de helt nye magnetbremser – det er altså creme de la creme inden for spinning!

Vi har nogle af landet bedste spinninginstruktører linet op til at tage jer igennem en fed dag på spinningcyklen. Du kan bl.a. glæde dig til superinstruktører som Jesper "JAS" Sørensen, Jacob Bisbo og Bobby Crowshaw!

Med i billetten får du vand, proteinbarer og frugt, og der er mulighed for at købe et lækkert måltid mad!

Vi ved godt, at 6 timer er lang tid at cykle i træk, så tag en ven, kollega, nabo og andet godtfolk under armen og få en hyggelig dag sammen med sved på panden og smil på læben!

Overskuddet fra spinningeventet går ubeskåret til at give de unge Fritidshelte fællesskabsstyrkende og kompetencegivende oplevelser, som de kan bruge i deres fremtidige arbejdsliv.

Du kan læse meget mere om eventet på FRITIDSHELTENES’ Facebookside, hvor vi også løbende præsentere de andre instruktører, som du ikke vil gå glip af.

Du kan købe din billet til årets cykelevent i Jylland HER.

VI SES TIL EN FANTASTISK DAG DEN 12. OKTOBER!


Vi åbner sæsonen udendørs med forfest Overbevisende pirater slog mestrene i sidste testkamp