Vi har skrevet kontrakt med 22-årige William Lund for den kommende sæson. William tager turen til Aalborg efter at have spillet hele karrieren i Herning.

- William er en rigtig all-round spiller, der kan spille både i defensiven, men også på de offensive pladser, hvilket er et godt plus at have. Næste sæson er der også ny regel med, at der skal være min. to U23 spillere på holdkortet, og der vil William ligeledes være en gevinst udover, at han også får en del spilletid i kampene, udtaler sportschef Ronny Larsen.

William har været omkring eliteholdet i Herning de seneste par sæsoner, hvor han er noteret for 73 elitekampe med to mål og en assist til følge. Derudover har han spillet en del på deres divisionshold, hvor han sidste sæson noterede sig for 24 point i 19 kampe.

- William er en kriger på isen, hvor han sætter holdets interesser over hans egne. Han arbejder hårdt på hele isen, og sætter ligeledes en ære i at præstere til træningen, så han kan blive en bedre hockeyspiller. Vi ser yderligere potentiale i William, og det håber vi, at vi kan forløse den kommende sæson, slutter Ronny Larsen.

William er allerede godt igang med sommertræningen, og han vil være på is til den første istræning i starten af august måned. William kommer til at spille med nummer 18 i den kommende sæson.

 

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og skriver kontrakt med Darien Craighead Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET - Ny assistenttræner er på plads