Aalborg Pirates har forstærket offensiven med den 27-årige canadiske forward, Darien Craighead, der har underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson. 

- Vi har manglet en stærk wing med blik for holdkammerater, og det mener vi, at vi har fundet i Darien, der kommer til Aalborg efter en sæson i det skotske, hvor han har spillet sammen med Bryce Reddick, der tidligere har spillet i Aalborg. Vi har forhørt os med Bryce, da han kender klubben og vores måde at gøre tingene på. Der var kun rosende ord til Darien, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Darien spillede sidste sæson hos skotske Glasgow Clan, der spiller med i den britiske liga, hvor han blev noteret for 48 point fordelt på 52 kampe. Inden da spillede han i Norge, hvor han var en af de bærende kræfter hos Manglerud, der var bundhold i ligaen, inden at han blev sendt videre til Vålerenga.

- Han havde en rigtig god sæson i Glasgow, der spiller i den britiske liga, hvor Glasgow kæmpede til sidste runde for at komme i slutspillet. Darien spillede en masse i powerplay og det er bestemt fedt at have flere kræfter der kan det. Han bliver en vigtig del af vores offensiv i den kommende sæson og han kommer til Aalborg for at vinde, slutter Ronny Larsen.

Darien kommer til at spille med nummer 77 i den kommende sæson. Han kommer til Aalborg til starten af august. Kontrakten er underbetingelse af godkendelse fra Licensudvalget.


Ny kaptajn på piratskibet Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET - William Lund skifter til Aalborg Pirates fra Herning