Sidste fredag inviterede vi 200 sæsonkortholdere, der ved lodtrækning fik adgang til kampen mod Frederikshavn, til VIP arrangement. Vores plan var at vi ville gøre dette fremadrettet, så længe at vi kun må have 375 tilskuere på grund af corona-restriktioner.

Efter et brag af en kamp i fredags og et rigtigt stort og hyggeligt VIP arrangement, hvor sikkerheden selvfølgelig også var i højsædet, har rigspolitiet efterfølgende meddelt os, at vi ikke længere, efter de selv samme regler, som også var gældende i fredags, kan afholde VIP arrangementer forbindelse med kampe til og med d. 18/10 2020 

Billetter til kampen, vil dog forsat blive fordelt til sæsonkortholdere, ved lodtrækning på samme deltagelsesvilkår som sidste kamp.
Blandt alle tilmeldte, udtrækkes der 200 sæsonkortholdere i alt, som tilbydes adgang til denne kamp. Alle med sæsonkort som ikke havde adgang til kampen mod Frederikshavn, kan deltage i lodtrækningen.
Du kan ved tilmelding i lodtrækningen angive en anden sæsonkortholder, som du kan vinde adgang sammen med.  

Vi er rigtigt kede af at vi ikke må tilbyde sæsonkortholderne VIP arrangement til disse 2 kampe for myndighederne!

Hvis du deltog i lodtrækningen sidste gang, men ikke vandt, skal du tilmelde dig på ny, hvis du ønsker at deltage i kampen på fredag d. 2/10.

Deltag her: http://ticketservice.aalborgpirates.dk/?page=corona-game-draw 

Deltagelse i lodtrækning skal ske senest torsdag kl. 12:00 - umiddelbart hefter trækkes vinderne af billetter, som får disse tilsendt på mail.


Spillerpræsentation: Marcus Pedersen SKARPE BILLEDER FRA Aalborgs sejr i Rungsted