For anden gang i træk måtte vi gå fra isen uden point efter en tæt kamp, hvor de sidste marginaler manglede til trods for en god slutspurt

Aalborg Pirates – Odense Bulldogs 3-4 (1-1, 0-2, 2-1)
Mål: 06:42 1-0 Tobias Ladehoff (Uassisteret) SH1, 08:53 1-1 Joakim Thelin (Uassisteret), 32:38 1-2 Kristian Jensen (J. Brinkman, Larsen), 36:15 1-3 Filip Buncis (Estes, Thelin) PP1, 40:27 1-4 Kristian Jensen (Estes, Baastrup), 45:48 2-4 Nikolaj Carstensen (Lajeunesse, Brøndberg), 51:16 3-4 Patrick Bjorkstrand (Ju. Jakobsen, Lajeunesse)

Udvisninger: Pirates 5x2 min., Bulldogs 4x2 min.
Tilskuere: 2259

Dagens topkamp startede relativt taktisk ud, med Odense Bulldogs som mere afventende og fysiske, mens vi forsøgte at sætte fart på spillet. Det gav flere gode opspil til chancer, dog uden de helt store chancer i de første par minutter.

Gæsterne stod for den første store chance, men heldigvis var George Sørensen på plads, og kort efter var Tobias Ladehoff hurtigere end fynboerne. I undertal opsnappede Ladehoff pucken og gik direkte mod mål, hvor han iskoldt sendte pucken ind bag Frederik Søgaard.

Vi overlevede powerplayet, men uheldigvis fik gæsterne udlignet på en løs mulighed. Gæsterne gik op i et højt pres, hvilket gav Joakim Thelin en fri chance foran mål, som han udnyttede.

Med de to hurtige mål fandt spillet igen sit mønster, men efterhånden begyndte vi at skabe flere og flere store chancer. Især i powerplay var det yderst tæt på 2-1, da Troy Lajeunesse var ved at styre en retur ind bag Søgaard ved bagstolpen.

Pucken ville dog ikke ind, og dermed gik de to hold ind til pause med 1-1. Anden periode blev historien om de brændte chancer og en Frederik Søgaard, som desværre var den helt store spiller. Vi skabte flere store chancer, især i de sidste ti minutter af perioden, men den fynske målmand og overliggeren var i vejen.

I den anden ende var gæsterne i stand til at komme afsted i kontrastød, hvor de med syv minutter igen af perioden scorede til 1-2. Kort efter kom gæsterne i powerplay, hvilket resulterede i en scoring til 1-3. En stilling som holdt trods flere chancer til os i de sidste to minutter.

Tredje periode kunne ikke have startet på en værre måde, da Odense efter blot 27 sekunder scorede til 1-4, på et mål fra Kristian Jensen. Comebacket lignede en for stor mundfuld, men piraterne nægtede at give op. Vi troede forsat på det og med 14 minutter igen reducerede Nikolaj Carstensen. Foran mål fik han fat i løs puck, som han flot fik skrabet ind bag Søgaard.

Målet gav blod på tanden og spillet blev mere på vores præmisser. Der kom god fart i midtzonen, og det var helt fortjent at Patrick Bjorkstrand med otte minutter igen gjorde det til 3-4. Julian Jakobsen kom fint ind og lavede en perfekt tværpasning, som Bjorkstrand firsttimede op i nettaget.

De sidste otte minutter havde masser af chancer i begge ender, men desværre så blev det ved lige ved og næsten for os i dag. Trods et par gode chancer og skud snært forbi i det sidste minut, så manglede heldet og dermed tog Odense Bulldogs sejren. Næste kamp er mod Esbjerg Energy, som kommer på besøg på fredag.

Førstepladsen generobrede efter flot sejr over Esbjerg Energy Oliver Anker Christensen stopper i Aalborg Pirates