0-3 blev vendt til 9-4, da vi flot fik vendt et truende nederlag til en sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Aalborg Pirates – Rødovre Mighty Bulls 9-4 (4-3, 3-1, 2-0)
Mål: 02:02 0-1 Sebastian Strømstad (Bergmann, Bundgaard), 04:36 0-2 Jacob Böll (Magee, Moilanen) PP1, 11:19 0-3 Sami Moilanen (Rübenach), 12:04 1-3 Joonas Niemelä (Lajeunesse, E. Gotz) PP1, 14:24 2-3 Jonas Brøndberg (Ju. Jakobsen, Lajeunesse), 18:02 3-3 Joonas Niemelä (Ju. Jakobsen, E. Gotz), 19:48 4-3 Joonas Niemelä (Lajeunesse, Carstensen) PP1, 34:02 5-3 Patrick Bjorkstrand (E. Gotz, Ladehoff), 34:39 6-3 Nikolaj Carstensen (Ladehoff, Bjorkstrand), 35:48 7-3 Troy Lajeunesse (Andersen, Niemelä), 36:19 7-4 Christopher Rübenach (Moilanen, Magee) PP1, 54:33 8-4 Jonas Brøndberg (Bjorkstrand, Kabanov), 55:54 9-4 Troy Lajeunesse (E. Gotz, Ju. Jakobsen) PP2

Udvisninger: Pirates 3x2 min, Mighty Bulls 7x2 min + 1x10 + 1x20
Tilskuere: 2234

Onsdag aften bød på en sand målfest i Sparekassen Danmark Isarena. Hele 13 mål blev det til, og det var ikke langt fra en gentagelse af vores største sejr i sæsonen på 10-4 over Rungsted Seier Capital.

Det startede ellers alt andet end godt ud, da gæsterne kom flyvende ud af startblokken. Allerede i det andet minut kom de foran, og få minutter senere scorede Sami Moilanen til 0-3. Vi var nede i sækken, men en hurtig reducering i powerplay fra Joonas Niemelä satte gang i en sand opvisning i de 49 minutter af kampen.

Kort efter Niemeläs scoring stod Jonas Brøndberg pludselig fri i slottet, og med et velplacerert skud fik han sat spænding tilbage i opgøret. Vi forsatte og i resten af perioden var der spil til et mål, hvor det var den ene afslutning mod Albert Adamsen efter den anden.

Udligningen lå i luften, og med to minutter igen af perioden kom den, da Niemelä kæmpede sig til pucken tæt under mål. I hård kamp fik han til sidst skrabet pucken ind i nettet til stor juble i Sparekassen Danmark Isarena.

Den finske angriber var dog langt fra færdig, og 12 sekunder før afslutningen på de første 20 minutter fuldendte han sit hattrick. Denne gang med en skarp afslutning fra en spids vinkel i powerplay, som betød vi gik ind med en føring på 4-3.

Anden periode forgik på vores præmisser, og alt spil forgik i gæsternes zone. Det var det ene lange og udmarvende angreb efter det andet, men trods flere gode muligheder skulle kampen helt frem til seks minutter før afslutningen på anden periode, før det blev en scoring til 5-3. Til gengæld var det en yderst flot en, da en kombination og skarpe afleveringer på tværs mellem Tobias Ladehoff og Eric Gotz fik spillede Patrick Bjorkstrand helt fri foran mål.

Målet slukkede det sidste mod i gæsterne, og halvandet minut efter Bjorkstrands mål stod det 7-3. Først var det Nikolaj Carstensen, som hamrede pucken op i det fjerneste målhjørne til 6-3, og kort efter var Troy Lajeunesse først over sit eget rebound.

Selvom gæsterne i et powerplay fik reducerede til 7-4 i powerplay inden slutningen på anden periode, så var kampen i store træk afgjort inden tredje periode. Rødovre Mighty Bulls kunne ikke få skabt et stort pres, og kun i få omgange efter det 12 minut blev George Sørensen testet.

Med seks minutter igen slukkede Jonas Brøndberg det sidste håb for gæsterne med en fin scoring til 8-4. En scoring som tydeligt frustrerede gæsterne, som sekunder efter tog hele 3 udvisninger. Det gav et langt powerplay, som Troy Lajeunesse udnyttede med sin anden scoring.

Dermed sluttede målorgiet 9-4 til os, hvilket gør at vi holder fast i toppen af ligaen, inden turen går til Herlev på fredag

Manglede effektivitet kostede dyrt på Sjælland Fræk udskifting sikrede os overtidssejr