Her ser du forsiden i appen Metalligaen. For at købe drikkevare skal du trykke på ølkruset i bunden af skærmen.

Herefter kommer du ind på siden "Mad og drikke". Her kan du vælge mellem seks øl, én øl, sodavand, Faxe Kondi Booster og kildevand uden brus. Vælg her den vare du vil købe. I dette tilfælde vælger vi én øl.

Nu kommer du ind på siden for én øl. Her kan du vælge hvor mange øl du skal have ved at trykke på "1 stk.". Derefter trykker du på "Læg i kurv" i bunden af skærmen. Her vælger vi at lægge én øl i kurven.

Nu kan du se, at der er kommet et 1-tal ved kurven i øverste højre hjørne. Har du bestilt to øl, vil der være et 2-tal, og har du bestilt tre øl, vil der stå 3-tal. Nu skal du trykke på kurven, for at gå videre i processen.

Når du har trykket på kurven, kommer du til siden "Kurv". Her kan du se hvad du har bestilt, og tjekke at du har bestilt det rigtige. For at gå videre til betalingen, skal du nu trykke på "Fortsæt" i bunden af skærmen.

Derfra kommer du til siden "Betalingsmetode". Her kan du vælge om du vil oprette et kort, som så bliver gemt til fremtidig brug, eller lave en engangsbetaling med et betalingskort eller MobilePay. Når du har valgt din betalingsmetode, trykker du på "Til betaling" i bunden af skærmen. Du vil nu blive sendt til en side, hvor du kan indtaste dine betalingsoplysninger og gennemføre købet.