Aalborg Pirates er glade for at kunne præsentere den 27 årige finske back Jimi Jalonen som forstærkning for resten af sæonen.

- Jimi og jeg har været i kontakt siden sidste år, og nu faldt brikkerne endelig på plads, udtaler sportchef Ronny Larsen.
 
Jimi Jalonen har spillet i den bedste finske liga over 6 sæsoner. Han har de sidste 2 sæsoner spillet i rumænske Gyergyói HK, hvor han på 2 sæsoner har lavet 85 point på i alt 98 kampe tilsammen i den rumænske liga og Erste Liga.
 
- Jimi Jalonen er en meget spillende back, der er rigtig god med pucken og har mange af de kvaliteter, der passer rigtig godt ind i vores spillestil, slutter sportchef Ronny Larsen, og når alligevel at tilføje, at Jimi jo også er højrefattet, hvilket giver mange muligheder i spillet.
 
Der er ydermere kommet flere anbefalinger med på Jimi bl.a. fra hans egen far, som er landstræner for det finske landshold, der i 2022 vandt både OL og VM. Vores finske assistenttræner Santeri Heiskanen ringede ret hurtigt til sin landsmand for at forhøre sig om Jimis kvaliteter fra en landstræners synspunkt.
 
Jimi Jalonen er på vej til Aalborg hvor han lander lørdag formiddag. Kontrakten er forudsat licensudvalgets godkendelse.


AALBORG LÆGGER IS TIL OLYMPISK KVALIFIKATION HALLO POMFRIT