Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Carstensen kommer til fra SønderjyskE
  Mike Larsen - 23/05/17

      Foto: Jan Korsgaard
  Backsiden er blevet forstærket af den 21-årige back, Nikolaj Carstensen, der er kommet til fra SønderjyskE. Cheftræner Brandon Reid, har et godt kendskab til Carstensen, da han har været træner for ham i Vojens, da Reid var træner for 1. division i Vojens.

  - Nikolaj er en ung back med et godt blik for det offensive spil. Han besidder god speed og har gode offensive kvaliteter. Nikolaj har fået mere og mere ansvar i SønderjyskE over de seneste sæsoner under Dan Ceman. Nikolaj er en holdspiller, der vil gøre alt for at holdet vinder, udtaler cheftræner Brandon Reid.

  Carstensen har fået en del mere spilletid de seneste sæsoner i SønderjyskE. Over de seneste par sæsoner har han spillet 81 kampe og lavet 10 point, hvor det er blevet til et enkelt mål og ni assists. Han har spillet en del kampe i 1. division for SønderjyskE, hvor man kan se, at han er stærk i det offensive spil. I 1. division har han spillet 94 kampe, hvor det er blevet til 17 mål og 32 assists.

  - Han vil være en spændende tilføjelse til vores i forvejen hurtige defensive spillere. Brandon havde ham under vingerne i Vojens på U20 og 1. division og han var en topspillere pointmæssigt defensivt. Vi ved hvad han kan og står for og det er vigtigt for os. Der har været stor interesse for Nikolaj fra de danske topklubber og vi er naturligvis glade for, at han har valgt at skrive under med os, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  Nikolaj var en del af truppen der vandt 1. divisionsguld i sæsonen 2015/16 og han har også spillet fire kampe i Champions Hockey League for SønderjyskE i 2015/16 sæsonen.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.