Hos Aalborg Pirates sluttede sæsonen 2023/24 ikke med det ønskede resultat. Kursen var sat mod mere end bronzemedaljer efter vores 2 x guld i de foregående sæsoner. Sportsligt og økonomisk vil vi gerne have spillet i hele april måned, og have fortsat traditionen med finaleserie, fulde huse og en økonomisk gevinst til følge. Det lykkes ikke i år, men nu laver vi en række initiativer, så vi kan stille stærkt fra start 2024/25.

Vi har vist, at vi er en fast bestanddel i toppen af dansk ishockey med topplaceringer de seneste 6 sæsoner, og det ønsker vi at fastholde med din opbakning. Vi vil give Ronny Larsen og Jens Nielsen bedst mulige forudsætninger inden sommerferien for at få sat et slagkraftigt thold. Udover at vi er i gang med gentegning af sponsorater igangsætter vi kampagnen ”Vi sætter holdet”, hvor DU allerede nu kan være med til at gøre en stor forskel sportsligt sammen med Aalborg Pirates.


SÅDAN SÆTTER DU HOLDET
Der uddeles 1.000 stk. nummererede special edition ”Pirates” collager samt gives adgang til et spændende fanarrangement for alle der sætter holdet med denne pakke.

1 stk. nummeret speciel edition Pirates Collage
Collagen er lige til at hænge op, og vil give en tur ned af Aalborg Pirates fantastiske Memory Lane siden opstarten i 2012. Et must have.

1 stk. adgangsbillet til preseason-møde med trænere, sportschef, kaptajn og udvalgte spillere.
Kom tæt på maskinområdet og den sportslige ledelse samt vores stjernespillere i opstarten.

Pris: 1000 kr.

SÆT HOLDET HER

 

TOGETHER - WE ARE ONETEAM


Pressemeddelelse: Koch stopper som Pirat og velkommen til Weichel Jeppe Jul Korsgaard stopper i Aalborg Pirates