Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Ungdommen og den røde tråd
  Mike Larsen - 22/05/17

       
  Der er kommet en del nye spillere til Aalborg Pirates på det seneste, men ungdommen og den røde tråd er til stadighed en meget vigtig faktor i den nuværende og fremtidige strategi.

  Derfor er det med stolthed, at vi kan præsentere en forlængelse af kontrakterne med Emil Marcussen, Fredrik Marcussen og Mads Falborg Iversen for den kommende sæson.

  Mads Iversen fik i den forgangne sæson fire kampe for Aalborg Pirates. Mads var også med truppen til U18 Div. IA VM, hvor han fik ligeledes fik fire kampe.

  - Mads har spillet nogle kampe for os, da vi var hårdt ramt af skader og mangler, da vi havde flere spillere med U20-landsholdet omkring jul. Han spillede solidt, fortæller sportschef Ronny Larsen.

  Emil Marcussen startede sæsonen med nogle kampe, men blev ramt af nogle skader, der gjorde, at han ikke altid fik en masse spilletid. Han spillede også en del kampe på U20-holdet samt 1. division. Emil var også med til U18 Div. IA VM for Danmark, hvor han fik scoret et enkelt mål i fem kampe.

  - Emil arbejder hårdt i offensiv zone og han har et godt skud. Han har stadig noget at lære, men vi ser et godt potentiale i ham til fremtidens Pirates-hold. Bliver han ved med at arbejde hårdt, så skal han nok få chancen på eliten i løbet af sæsonen, udtaler cheftræner Brandon Reid.

  Emils tvillingebror, Frederik Marcussen, er målmand, og han er også et talent, som vi er stolte af her i Aalborg. Der er hård konkurrence på pladsen i målet, men hårdt arbejde er vejen frem for Frederik. Han har også spillet på U18-landshold i en enkelt kamp i løbet af sidste sæson.

  - Frederik er et godt talent på målmandsposten. Han arbejder godt til træning og han har potentiale til at blive en god målmand for Pirates i fremtiden, slutter sportschef Ronny Larsen.

  Afslutningsvis har to af de mere rutinerede ungdomsspillere i form af Lasse Bo Knudsen og Tobias Ladehoff forlænget deres kontrakter med 1år mere, så deres kontrakter nu løber to sæsoner mere.

  - Lasse og Tobias har om nogen udviklet sig fra regulære unge talenter til en fast bestanddel af elitetruppen hos os. Begge er ansvarsbærende spillere som stadig udvikler sig og har gjort god nytte af de mere rutinerede spillere på holdet. Begge har store karrierer foran sig og med Lasse Bo omkring A-landsholdstruppen, så vidner det i den grad om, at vi i Aalborg vægter vores unge spillere og deres betydning for Aalborg Pirates, udtaler sportschef Ronny Larsen.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.