Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Das Kapital plyndres og sendes hjem uden kapital?
  Mike Larsen - 09/01/17

      Foto: BluelineMedia
  Efter et par tiltrængte sejre over Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls, hvor defensiven har haft mere fokus end offensiven. Herlev blev besejret med 5-2 på en god indsats af holdet, og det var også holdet, der var i fokus mod Rødovre på udebane, hvor det blev til en sejr på 2-1.

  Dagens modstandere fra Rungsted Seier Capital kommer fra en sejr på hjemmebane over Frederikshavn White Hawks, men inden den sejr havde de 9 kampe i træk uden en sejr i ordinær tid. Det blev til en enkelt sejr i straffeslag ude over SønderjyskE.

  Rungsted var hårdt ramt, da de måtte sende et par backs afsted til Canada, hvor de grundet skader har været nede på tre backs. Det har kostet dem nogle point, så deres gode sæsonstart er tabt en lille smule. De ligger i øjeblikket på 6. pladsen, men der er bare fem point op til Frederikshavn på 3. pladsen.

  Pirates har spillet tre kampe mod Rungsted i løbet af sæsonen, hvor det er blevet til tre sejre i ordinær tid; heriblandt to sejre på udebane.
  Senest var Pirates uden Christopher Frederiksen, Bjarke Møller, Oliver Anker Christensen, Ryan McDonough, Daniel Villadsen, Martin Højbjerg og Emil Marcussen.

  Skal man have billet til kampen, så kan man købe det via linket her. Det koster bare 40 kroner, og det er endda inkl. en øl eller sodavand, der skal hentes inden kampstart.
   
   

  Club23 sponsorer til tirsdagens kamp mod Rungsted Seier Capital

       
   
   
  Hos Carl Ras og HP Byg er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.